Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • КВНщики дійства "4 шоу" планують "зірвати" мукачівську публіку

КВНщики дійства "4 шоу" планують "зірвати" мукачівську публіку

КВНщики дійства "4 шоу" планують "зірвати" мукачівську публіку
У понеділок, 27 лютого, в Мукачівському будинку культури пройде нове шоу від від команди КВН «Хватило не Фанзизии» - «4 ШОУ». Гості цього гумористичного дійства: місцева команда «Бум», яка є...

У понеділок, 27 лютого, в Мукачівському будинку культури пройде нове шоу від від команди КВН «Хватило не Фанзизии» - «4 ШОУ».

ВІДЕО ДНЯ

Гості цього гумористичного дійства: місцева команда «Бум», яка є новачком КВН-життя Мукачева, а також вже "загартована" команда з Ужгорода - «От фонаря».

Як зауважив Юрій Чорій (один із засновників дійства) у своєму коментарі інтернет-виданню "Панорама Мукачева", у дійства немає тематики і немає ніяких рамок, це - ШОУ!

Реклама

"Хоча нам далеко до "Кварталу", ми обіцяємо провести цей захід на гарному "мукачівському" рівні. Гумор на вечорі повинен бути з одного боку примітивним, а з іншого - "зірвати" публіку! В основному, ми розраховуємо, що відвідувачами нашого свята стануть школярі та студенти, а також бабусі, які візьмуть з собою гарних внучок" - з гумором прокоментував Юрій.

На запитання про рівень "мукачівського" КВНу Юрій Чорій зазначив: "Радує те, що КВН у Мукачеві ожив! Коли раніше, на наше запрошення, до нас приїздили команди КВН з України, то їм було смішно не від наших жартів, а від того, що в нас відбувається на сцені. Проте зараз, ми можемо з легкістю запросити учасників "Закарптської ліги КВН", щоб вони оцінили високий рівень акторської гри КВНщиків, а головне - ставлення одне до одного."

Реклама

КВНщики обіцяють багато радісних посмішок та ще більше веселих жартів! Початок "ШОУ" о 19:01

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно