Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета "Панорама" відзначає своє 71-річчя

Газета "Панорама" відзначає своє 71-річчя
7 грудня 1945 року побачив світ перший номер тодішньої газети «Прапор перемоги», яка була перейменована на «Панораму» в 1990 році.

7 грудня 1945 року побачив світ перший номер тодішньої газети «Прапор перемоги», яка була перейменована на «Панораму» в 1990 році.

ВІДЕО ДНЯ

У редакційному прес-центрі на видному місці висить на стіні у рамці той перший номер, якому вже виповнився 71 рік. Він особливо пам’ятний для читачів старшого покоління, бо саме в тому році завершилась виснажлива війна з фашистською Німеччиною, і ми здобули довгоочікувану перемогу.

Та час не зупиняється, життя змінюється, роки і люди привносять своє, більш сучасне, прогресивніше. Зміни помітні у всьому: у побуті і моралі, у науці і техніці, у політиці і світогляді, у людських стосунках і навіть способі життя. Нині життя ставить нові вимоги і до людських професій. До журналістських – і поготів.

Реклама
Читайте також:
"Цікава і правдива газета, має привабливий дизайн": читачі про те, чому передплачують "Панораму"

Чим живе «Панорама» сьогодні? Новим розвитком суспільства: утвердженням незалежності, розбудовою демократії, європейським вибором, реформуванням усіх гілок влади, впровадженням верховенства права, зміною економічного розвитку, покращенням рівня життя громадян і всім тим, що стосується безпосередньо нашого регіону.

Реклама

Які завдання ставлять перед собою наші журналісти на ближчу перспективу? Як завжди, служити громаді, задовольняти інтереси читачів, відстоювати правду, урізноманітнювати подачу матеріалів, бути мобільними й оперативними, прислухатись до порад та пропозицій більшості, подавати їх у публікаціях, пропускаючи через особистий інтелект та журналістську майстерність.

Сучасний читач дає високу оцінку «Панорамі», про це свідчать чимало бажаючих її передплатити на 2017 рік. 

Переважна більшість читачів вже оформили передплату старим «дідівським» способом: завітали у відділення «Укрпошти» або в редакцію тижневика, де їм залюбки виписали газету. Втім, є й такі, які скористалися сервісом онлайн передплати. Це, по перше, дуже зручно і, найголовніше, швидко.

Реклама

Надзвичайно популярним є варіант передплати по, так званій, соціальній підписці. В час економічної кризи, росту цін та збільшення вартості послуг ЖКГ газета «Панорама» вчергове йде назустріч своїм читачам. Пенсіонери, учасники АТО, багатодітні родини та люди з обмеженими можливостями зможуть передплатити тижневик зі знижкою у 25 %.

Всі бажаючі отримувати одну із найпопулярніших закарпатських газет у новому 2017 році ще можуть оформити передплату до 25 грудня включно. Передплатний індекс видання – 16636.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно