Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві дівчинку, на яку в Ужгороді впало дерево, лікуватимуть найкращі спеціалісти обласної дитячої лікарні

У Мукачеві дівчинку, на яку в Ужгороді впало дерево, лікуватимуть найкращі спеціалісти обласної дитячої лікарні

У Мукачеві дівчинку, на яку в Ужгороді впало дерево, лікуватимуть найкращі спеціалісти обласної дитячої лікарні

Стан дитини досі важкий, без подальших оперативних втручань не обійтись. Нагадаємо, як повідомлялося, 12-річну ужгородську школярку Аніту Білей, на яку під час обрізки дерев у м. Ужгород впало дерево, перевели у травматологічне відділення Мукачівської обласної дитлікарні. Тут дівчинкою опікується завідувач ортопедо-травматологічного відділення Юрій Дем’ян.

ВІДЕО ДНЯ

Як зауважила мама Аніти, пані Оксана переведення до Мукачева стало для них несподіванкою. Проте загалом умовами у мукачівській лікарні жінка задоволена. Пані Оксана каже, що довіряє медикам і вірить, що вони роблять для них усе можливе. 

"В Ужгороді лікарем Анітки був Андрій Погоріляк, йому я довіряю на всі 100% і навіть більше. Він і зараз підтримує зв’язок із тутешніми медиками. У Анітки, на жаль, виникли серйозні проблеми з пошкодженою кісткою, а тут є один з кращих спеціалістів Юрій Дем’ян. Ситуація із ніжкою в Анітки важка, але сподіваємось, що лікарі нам допоможуть. Мала втомлена, виснажена, дитині важко, адже це постійний біль... Ми вже перенесли 14 операцій, але, розумію, що без подальших операцій не обійдеться... Знімки ніжки відправили і столичним медикам. Наразі чекаємо рішення лікарів і подальшого лікування", – розповіла пані Оксана.

Реклама

Водночас, жінка зазначила, що наразі ані від міськради Ужгорода, ані від підприємства, яке здійснювало роботи з обрізки дерев допомоги вони не отримують. Крім того, тепер жінці доводиться "розриватися" між Ужгородом та Мукачевом. 

Також стан здоров’я дівчинки прокоментував і очільник обласної дитячої лікарні у Мукачеві Євген Жупан.

Реклама

"Стан пацієнтки важкий і надалі без оперативних втручань не обійдеться. Процес лікування буде довгим і залежить не від одного фактора. Лікар дівчинки – Юрій Дем’ян – гарний спеціаліст, медик із великим професійним стажем, неодноразово брав участь к програмах обміну досвідом та в навчаннях в тому числі й за кордоном. Так, ситуація складна. Процес лікування та відновлення залежить від кількох факторів, як від загального стану пацієнтки, так і від стану пошкоджених тканин та кістки. Тож, до оперативного втручання необхідно ретельно підготуватися та зважити й врахувати усі фактори та ризики. За необхідності будемо залучати й спеціалістів з інших медустанов. Також зазначу, що медикаментозно пацієнтка забезпечена повністю. На щастя у нашої лікарні є така можливість і всі необхідні ліки дитина отримує безкоштовно", – розповів Євген Жупан.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно