Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ленд’єл їздив на зустріч з головою "Закарпатгазу"

Ленд’єл їздив на зустріч з головою "Закарпатгазу"
У вівторок, 16 серпня, керівник краю Олександр Ледида зустрівся з міськими головами Ужгорода Віктором Погореловим та Мукачева Золтаном Ленд’єлом, а також головою правління ВАТ «Закарпатгаз» Юрієм...

У вівторок, 16 серпня, керівник краю Олександр Ледида зустрівся з міськими головами Ужгорода Віктором Погореловим та Мукачева Золтаном Ленд’єлом, а також головою правління ВАТ «Закарпатгаз» Юрієм Рибачком. На порядку денному – підготовка до опалювального сезону.

ВІДЕО ДНЯ

Так, під час зустрічі міські очільники підписали договори з керівництвом «Закарпатгазу» щодо виготовлення технічних умов для подальших робіт з газовими мережами. Гроші на документацію депутати Ужгорода та Мукачева виділять вже найближчими днями. Керівник Закарпаття Олександр Ледида наголосив також на важливості підготовки газових мереж:

– Врізки в існуючі мережі до багатоквартирних будинків треба зробити упродовж двох-трьох тижнів. Аби потім, у разі зниження температури, заради цього не довелось відключати цілі мікрорайони від тепла. Якщо все буде виконано, зможемо без проблем забезпечити потрібний тиск у газових мережах.

Реклама

До кінця не вирішеним залишається ще одне питання – забезпечення теплом двох десятків державних та освітніх установ Ужгорода, що не фінансуються з міського бюджету. Нагадаємо, більшість з них виявили бажання отримувати тепло з центральної мережі. Але такий варіант буде занадто дорогим. Відтак, питання по кожному з цих об’єктів вирішуватимуть окремо. До прикладу, УжНУ та обласній прокуратурі міська влада планує передати в безкоштовну оренду вже існуючі котельні. Керівництво цих установ вирішуватиме питання теплопостачання на власний розсуд. Ще один великий об’єкт – державний архів у Закарпатській області – матиме власне опалення. На це з обласного бюджету вже виділено 530 тис. грн. Також вирішується питання обігріву трьох гуртожитків УжНУ, військової частини, управління Нацбанку. Оптимальний вихід для цих установ шукатимуть в робочому порядку.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно