Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Організатори поділились деталями проведення міжнародного хокейного турніру в Ужгороді

Організатори поділились деталями проведення міжнародного хокейного турніру в Ужгороді

Організатори поділились деталями проведення міжнародного хокейного турніру в Ужгороді

Як проходитиме Міжнародний турнір із хокею цими вихідними, 11-12 лютого, в Ужгороді на ковзанці «Ice Land», сьогодні розповіли на прес-конференції організатори льодових змагань – начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, президент Федерації хокею Закарпаття Василь Ябрик та ветеран команди "Спартак-46" Ігор Черкашин.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив Василь Ябрик, у турнірі візьмуть участь 6 команд – 2 із Закарпаття та 4 зі Словаччини. Змагання триватимуть два дні, почнуться у суботу о 8 ранку, команди поділять на дві групи – «а» і «б». І в суботу, і в неділю відбудеться по 6 ігор. У неділю турнір розпочнеться о 8.30, а о 14.45 – фінал, після якого пройде церемонія нагородження переможців, – зазначає Ужгородська міськрада.

Віталій Ерфан наголосив, що досить довгий період хокеєм на Закарпатті не займалися, зараз його відроджують. «Разом із федерацією ми відкрили відділення хокею в обласній спортивній школі, де займаються 90 дітей. Є, звичайно, ряд проблем, зокрема, це матеріально-технічна база, забезпечення дітей спортивними формами та інші. Маємо над чим працювати і куди розвиватися. У зв’язку з тим, що цього року ювілейна дата – започаткування хокею на Закарпатті, управління молоді та спорту обласної адміністрації спільно з Федерацією, Ужгородською міською радою організували ювілейний турнір міжнародного значення».
Василь Ябрик додав, що цього року дві ювілейні дати: 70 років ужгородській команді «Спартак-46», яка у 1946 році представляла Україну на чемпіонаті СРСР, і 100 років закарпатському хокею.
Ветеран команди "Спартак-46" Ігор Черкашин розповів, що йому надзвичайно приємно, що в турнірі візьмуть участь гравці, з якими він грав ще у 70-ті роки на стадіоні «Авангард». «Хокей нас об’єднав тоді і підтримує спортивні, життєві зв’язки між усіма, хто проніс любов до цього виду спорту через усе життя. Закарпатська збірна на турнірі буде представлена найкращими гравцями. Це, насамперед, учасники команд «Ужгородські вовки», «Синевир», із команди, до складу якої я входжу зараз, делегується лідер – Олександр Дмитрієв, який і представить «Шахтарських барсів» у складі закарпатської збірної.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно