Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді ремонтуватимуть та будуватимуть дитячі майданчики

В Ужгороді ремонтуватимуть та будуватимуть дитячі майданчики

В Ужгороді ремонтуватимуть та будуватимуть дитячі майданчики

Реалізацію нещодавно прийнятої "Програми будівництва дитячих та спортивних майданчиків у м. Ужгород на 2017-2021 роки" продовжують у міській раді. Сьогодні, 21 березня, відбулося засідання робочої групи з розгляду пропозицій щодо таких майданчиків.

ВІДЕО ДНЯ

Депутати міської ради, представники управління культури, спорту, сім’ї та молоді, капітального будівництва, департаменту міського господарства, інших управлінь та відділів визначали, де і які саме дитячі ігрові, спортивні чи багатофункціональні майданчики робити. Програмою передбачено загалом на 4 роки 30 мільйонів гривень, із них на цей рік – 4 мільйони, – повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

Головуючий на зібранні заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак наголосив, що майданчики на території навчальних закладів не входять до цієї програми, йдеться лише про загальноміські, у дворах багатоповерхівок. Насамперед, потрібно визначати ті місця, де користуватися ними зможуть якомога більше мешканців і надавати перевагу багатофункціональним майданчикам, щоб можна було і спортом займатися, і дітям розважатися. Не варто забувати також про парки і сквери міста.  Одна з громадських організацій на благодійній основі узялася встановити у Ротарі-парку майданчик для дітей із особливими потребами.

Реклама

Під час обговорення зазначалося, що 15 майданчиків різної спеціалізації здобули перемогу у конкурсі проектів "Відкритого бюджету". Передбачається капітальний ремонт, реконструкція існуючих дитячих та спортивних майданчиків, в окремих випадках – будівництво. Наразі остаточний список ще не сформовано, розглядають пропозиції і визначають пріоритети. Однак наріжним принципом буде готовність ОСББ чи громадської організації брати на себе обслуговування та підтримання облаштованого майданчика.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно