Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чому ужгородців закликають не йти до цирку

Чому ужгородців закликають не йти до цирку

Цими днями в Ужгород приїхав цирк. Однак, активісти заклеїли афіші плакатами, на яких написані заклики припинити поневолювати диких тварин і знущатися над ними.

ВІДЕО ДНЯ

Таким чином вони долучилися до всеукраїнської кампанії, яка стартувала в Києві. Активісти хочуть донести до широкого загалу, що місце тваринам на волі, а не в тісних вольєрах та циркових фургонах.

До Верховної Ради вже подали два законопроекти, в яких пропонують заборонити номери з тваринами в цирках. Однак, ситуація з чотирилапими в Україні досі залишається невтішною. Стосується це не тільки зоопарків та цирків, але й безпритульних домашніх улюбленців. Крім того, за знущання над тваринами досі належно не карають.

Реклама
Читайте також:
Собаку, яка через знущання людей залишилася без очей, прооперували

Плакати з написами: «Цирк – це жорстокість», «Ні – знущанню над тваринами» і  «Не оплачуйте знущання над тваринами, купуючи білети в цирк» розклеїли одразу в декількох місцях Ужгорода.

Реклама

«Перед тим, як купуєте квиток, подумайте, як цю тварину відловлювали, які експерименти над нею робили, як їй ламали психіку. А тепер подумайте про те, як ваша дитина спостерігатиме за цими знущаннями, як наше суспільство виростає суспільством злочинців, зокрема, і через те, що ми спостерігаємо, як знущаються над тваринами. Просимо, закликаємо не йти до цирків, не купувати квитки на циркові шоу, де використовують тварин», – наголошують активісти.

Чому ужгородців закликають не йти до цирку – 01
Чому ужгородців закликають не йти до цирку – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно