Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівщина знову з “головою”

Мукачівщина знову з “головою”
Цю неординарну подію, хоча й звичну у Мукачівському районі чекали довго і з нетерпінням. З приводу звичної ми не обмовились, бо за роки незалежності у нас уже третю особу вдруге призначають на посаду...

Цю неординарну подію, хоча й звичну у Мукачівському районі чекали довго і з нетерпінням. З приводу звичної ми не обмовились, бо за роки незалежності у нас уже третю особу вдруге призначають на посаду голови райдержадміністрації. Згадаймо за порядком Віктора Дядченка, Василя Лазаря і тепер, знову – Іллю Токаря. У цьому є відповідна загадка і також розгадка.

ВІДЕО ДНЯ

…Напередодні свята Водохрещі площа біля будинку Мукачівської райдержадміністрації була заполонена вщерть легковиками, хоча на годиннику стріла показувала уже 17, а відтак – завершення робочого дня. До того ж, звісно, взимку світловий день скоріше передає естафету ночі. Саме в цей час у великому залі районної ради зібрались депутати, голови сіл та селищ, керівники підприємств, установ, громадських організацій, районних служб, журналісти.

Офіціоз надії був відносно коротким, а схвалення і підтримка – значно довшими.

Реклама

Перший заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Іван Іванович Бушко стисло, але лаконічно, проаналізував позитивні напрацювання в соціально-економічному поступі Мукачівщини, а потім подякував попередньому керівникові Василеві Лазарю за працю і озвучив текст розпорядження Президента України Віктора Януковича про призначення головою Мукачівської районної державної адміністрації Іллю Івановича Токаря. Зал зустрів це повідомлення схвальними оплесками.

Далі бажаючих привітати нового, або як мовити за аналогією, «старого» очільника району, було багато. Здебільшого називали людські достоїнства Іллі Івановича, а саме: працьовитість, доброту, співчутливість, меценатство, колективізм, бажання творити для процвітання району.

Реклама

Голова районної ради Іван Петрович Михайло наголосив зокрема на вмінні Іллі Івановича працювати командно, а саме ця команда однодумців і є присутньою у цьому залі, і вона готова на плідну співпрацю в ім'я розквіту нашого району.

Міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл, який брав участь у цьому дійстві, відзначив, що призначення Іллі Токаря на посаду голови райдержадміністрації є логічним, між районом і Мукачевом налагоджено плідну співпрацю, спільне фінансування з багатьох програм, на міських підприємствах працюють мешканці багатьох сіл і селищ…

Разом з цим повинні усвідомити, що до влади прийшли нові політ сили, і ми маємо довести свою спроможність успішно виконувати покладені на нас обов'язки і завдання.

Реклама

Тому бажаю, щоб і надалі Мукачівщина тримала високі рейтинги у всіх показниках.

Ділових побажань на адресу нового керівника було багато. Одне з них викликало особливе пожвавлення у залі, воно перейнято від наших давніх предків: «Дай, Боже, для тіла здоров'я, для душі – любові, для духу – свободи».

Наприкінці цього зібрання представник області Іван Бушко побажав новопризначеному голові райдержадміністрації Іллі Токарю мужності, терпіння, порозуміння, успіхів у роботі, консолідації усіх сил на виконання завдань, які ставляться перед владою.

Ілля Іванович подякував Президенту, обласній держадміністрації за високе довір'я і закликав усіх присутніх до співпраці, щоб і цей нелегкий рік пройти успішно, виконати усе накреслене, максимально використати можливості для поліпшення життя наших співгромадян.

Оригінальною родзинкою на цьому зібранні було вітання сільського голови Лохова Петра Куцкіра і його побажання, висловлене сольною піснею «На многая і благая літ», яку підхопив весь зал.

Хай так і буде!

Йосип Горовий

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно