Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські вибори – 2010. Війна за “мажоритарку” (Частина друга)

Мукачівські вибори – 2010. Війна за “мажоритарку” (Частина друга)

Мукачівські вибори – 2010. Війна за “мажоритарку” (Частина друга)
Інтернет-видання “Панорама Мукачева” продовжує знайомити своїх читачів з ситуацією на окремих виборчих округах міста над Латорицею. Наші аналітики шукають цікаві “пасьянси” політичної осені 2010...

Інтернет-видання “Панорама Мукачева” продовжує знайомити своїх читачів з ситуацією на окремих виборчих округах міста над Латорицею. Наші аналітики шукають цікаві “пасьянси” політичної осені 2010 року, простежують можливі варіанти розвитку подій.

ВІДЕО ДНЯ

Цікаво буде поспостерігати за перегонами в одномандатному виборчому окрузі №2. Саме тут будуть пробувати свої сили Світлана Дворниченко та Сергій Альохін. Кандидати мають певні свої інформаційні ресурси, зокрема газету “Мукачево” та рекламно-інформаційний тижневик “Меркурій”. На думку експертів, в обох “медіавласників” невеликі шанси на перемогу, адже тут їм протистоятиме дуже серйозна та впливова в місті над Латорицею особа — Богдан Кабаці.

Це протистостояння можна охрестити битвою “Давида та Голіафа”, але малоймовірно, що історія повториться, і одному з молодих кандидатів удастся перемогти досвідченого єдиноцентриста. До того ж, у директора Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу Богдана Кабаці вже є досвід роботи у Мукачівській міській раді, до якої він уже обирався.

Реклама

Цікавою буде боротьба на виборчому окрузі № 16, де за депутатське крісло змагатимуться директор ЗОШ № 16 Василь Ілов та журналіст, громадський діяч Василь Гарагонич.

Як показує досвід попередніх років, ключовим може стати досвід участі кандидатів у виборчих перегонах. А тут значні шанси на перемогу має Василь Гарагонич, для якого ці вибори вже треті.

Реклама

Важко визначити фаворита на виборчому окрузі №21, адже тут “зібрались” кандидати, котрі мають приблизно однакові шанси на перемогу. Серед десяти кандидатів, “представлених” тут, слід назвати “головного комуніста” Мукачева — Віктора Федоровича Шевченка. Ця постать для нашого міста не нова і досить упізнавана.

По цьому ж округу опонентом йому іде Василь Чорі. Єдиноцентрист, директор ЗОШ №20 спробує “не підвести” комаду ЄЦу і пройти до міської ради.

Ще одним кандидатом, про якого не можна не сказати є начальник управління Пенсійного фонду міста Мукачева Маргарита Лукачина у цьогорічній кампанії вона представляє Народну Партію і, окрім “мажоритарки”, йде в першій пятірці за списками цієї політсили до Мукачівської міської ради.

Реклама

Далі буде...

Віктор Січовий

Фото з Інтернету

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно