Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Незважаючи на петицію містян, в Ужгороді розпочинає гастролі цирк, у якому використовують тварин

Незважаючи на петицію містян, в Ужгороді розпочинає гастролі цирк, у якому використовують тварин

Незабаром в Ужгороді починаються гастролі цирку "Кобзов" із використанням тварин.

ВІДЕО ДНЯ

Попри те, що ужгородці зібрали необхідну кількість голосів під петицією про заборону в місті гастролей цирків із використанням тварин та пеерсувних зоопарків, у місті виступить цирк із тваринами.

Цирк "Кобзов" виступить із програмою "Ангели цирку", яка передбачає атракції з використанням зебр, страусів, тигрів і навіть жирафа. Тварини зображені і на афішах цирку.

Реклама

Жодних заперечень проти гастролей цирку влада обласного цетру Закарпаття не висловила. Більше того, цирк виступатиме на території Боздоського парку, яким опікується комунальне підприємство "Парк культури та відпочинку "Під замком".

Формально, петиція, під якою поставили свої підписи 250 ужгородців, вступить у силу лише тоді, коли міська рада на сесії проголосує вже підготовлений відповідний проект рішення. Однак, коли це буде, наразі невідомо.

Реклама

Електронна петиція про заборону гастролей цирків із тваринами та пересувних звіринців в Ужгороді зібрала на офіційному сайті міської ради обласного центру Закарпаття необхідні в такому випадку 250 голосів. При чому містяни, попри надзвичайну спеку і пік сезону відпусток, справилися з цим завданням достроково – на 6 днів швидше.

Читайте також:
В Ужгороді почали збір підписів за заборону цирків з тваринами

Розгляд цього питання в контексті закону "Про захист тварин від жорстокого поводження" ініціював мешканець Ужгорода Олександр Мерявчик, який зареєстрував відповідну електронну петицію на офіційному сайті Ужгородської міськради.

Реклама

Оскільки петиція набрала необхідні 250 голосів, влада Ужгорода зобов’язана винести проект відповідного рішення на розгляд депутатів.

Попри те, що опоненти заборони повсякчас намагаються довести, що вона не є нагальним питанням із життя обласного центру, беззаперечним залишається те, що така постановка питання є мірилом цивілізованості Ужгорода.

Нагадаємо, що на території Мукачева заборонили виступи пересувних цирків із тваринами. Рішення схвалено на засіданні чергової сесії міськради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно