Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Роздуми про школу від учениці ЗОШ №2

Роздуми про школу від учениці ЗОШ №2
"Школа – це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє..." – сказав А.Барсюк. А й справді, школа – це другий...

"Школа – це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє..." – сказав А.Барсюк.

ВІДЕО ДНЯ

А й справді, школа – це другий дім. Тут ми знайомимось з такими поняттями, як обов'язок, необхідність, почуття відповідальності, вміння підпорядковувати особисті інтереси колективним. Тут ми знаходимо своїх перших друзів, а також знайомимось з першими учителями, які стають для нас шкільними наставниками. Адже саме вони, учителі, ведуть нас у світ знань, допомагають обрати з тисяч свою дорогу в житті, навчають не лише премудрощів шкільних предметів, а й найскладнішої з наук – бути Людиною. Це справді благородна мета – сьогодні працювати для майбутнього, сіяти зерна доброго, світлого, щоб зійшли вони в душах молодого покоління. Я вважаю себе щасливою людиною, бо на життєвому шляху мені зустрілися талановиті вчителі, справжні майстри своєї справи. Тому, насамперед, від імені всіх учнів, хочеться подякувати всім вчителям за те, що вони віддали частинку свого серця, яке буде вічно світити в нашому житті й допомагати вижити в найскрутніші часи.

Я майбутня учениця 10-го класу загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 2 ім.Т.Г.Шевченка і вирішила продовжити навчання в школі, тому що найкраща пора життя – шкільна. Мені подобається ходити в школу, тут я можу поспілкуватися зі своїми однолітками, а також дізнатись багато цікавої та необхідної інформації, яка пригодиться для дорослого життя. Школа дає можливість відкрити свої таланти і показати себе з різних сторін.

Реклама

Після закінчення 11-го класу я планую вступити до одного з вищих навчальних закладів нашої країни. За два роки мені потрібно добре все обміркувати і зробити свій вибір. Скасування дванадцятирічної програми – це початок загальноосвітньої реформи нашої країни. Нам, учням, хотілося б, щоб спростили програму з усіх предметів, особливо з біології та історії. В 10-11 класах слід збільшити кількість годин на ті предмети, з яких будує проводитись ЗНО. А також учням 10-11 класів дати більше можливості у виборі предметів.

Сподіваємося, що цього року 10-й клас буде забезпечений підручниками набагато скоріше, ніж у 9-му класі. Бажано, щоб у підручниках інформація була викладена набагато простіше і доступніше. Велике значення в нашому житті має правильний розподіл часу для навчання і відпочинку. Відпочинок має бути цікавий, різноманітний, корисний, аби, відпочиваючи, людина могла проявити свій талант, реалізувати свої бажання. Слід проводити якнайбільше різних конкурсів, цікавих інтелектуальних та розважальних програм, а також інші форми дозвілля школярів.

Реклама

Промайнуть роки, але пам'ять повертатиме нас до найкращої пори життя – шкільної.

Тетяна Греба

Джерело: Міська газета "Мукачівська Ратуша"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно