Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець перевозив у своєму автомобілі нелегалів

Мукачівець перевозив у своєму автомобілі нелегалів

Четверо незаконних мігрантів затримали сьогодні вночі прикордонники Чопського загону в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017».

ВІДЕО ДНЯ

Інформацію про можливу появу поблизу держрубежу групи нелегалів правоохоронці завчасно отримали від оперативних співробітників Держприкордонслужби. Тому було посилено заходи з охорони кордону та вислано додаткові наряди у вказаний район. Невздовзі спільна міжвідомча група прикордонників Чопського загону, оперативників Західного регіонального управління Держприкордонслужби та співробітників Національної поліції на околиці н.п. Перечин затримала легковий автомобіль «Фольксваген». В ньому наш співвітчизник, житель Мукачева, намагався доставити до кордону двох громадян Сирії та двох громадян Алжиру.

Наразі затриманих іноземців доставлено до Перечинського відділу поліції в Закарпатській області для проведення первинних слідчих дій. Після проведення відповідних фільтраційних заходів їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону».

Реклама

Водію, який перевозив іноземців, попередньо кваліфікують вчинення злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через Державний кордон України».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно