Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Горе-акушерка взяла гроші за пологи вдома і зникла: подробиці шокуючої історії

Горе-акушерка взяла гроші за пологи вдома і зникла: подробиці шокуючої історії

Горе-акушерка взяла гроші за пологи вдома і зникла: подробиці шокуючої історії
Кжгородські лікарі врятували новонароджену дитину після надзвичайного випадку при пологах у приватному порядку. Мешканка Львова почала народжувати в Ужгороді на зйомній квартирі.

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", кілька днів тому ужгородські лікарі врятували новонароджену дитину після надзвичайного випадку при пологах у приватному порядку.

ВІДЕО ДНЯ

Це вже третій з початку цього року випадок приватних неліцензованих пологів, який зафіксували в Ужгороді – кажуть в міському пологовому будинку. До медзакладу привезли мешканку Львова, котра почала народжувати в Ужгороді на зйомній квартирі – у ванній.

Як розповів батько дитини лікарям,  протягом 3 тижнів він жив в Ужгороді на квартирі, очікуючи пологи. Акушерка приїхала з Києва 2 тижні тому. Вдень він їй платив по 400 гривень. За пологи мав дати 800-900 доларів. Чоловік вже й завдаток дав – 200 доларів.

Реклама

За словами батька, та запевнила їх, що ускладнень немає і все буде гаразд. Однак згодом відмовилася приймати пологи і зникла. А породіллю із ніжками, що вже випали, відвезли до пологового будинку.

Як повідомляє заступник головного лікаря Ужгородського міського пологового будинку Вікторія Пантьо, тієї ночі чергувала дуже кваліфікована лікарка з вищою категорією. Вона надала в повному обсязі медичну допомогу. "Жінка народила самостійно крупну дитинку 4 кг в ніжному передлежанні. З боку мами ускладнень не було. Дитинка абсолютно здорова", – запевняє лікар. 

Реклама

Більше про цю історію, яка, на щастя, не закінчилася трагічно, дивіться у сюжеті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно