Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Аромати закарпатських страв заполонили центр Ужгорода

Аромати закарпатських страв заполонили центр Ужгорода
ВІДЕО ДНЯ

Гастрономічна локація у рамках святкування Дня міста Ужгород розгорнулася цього року на площі перед Закарпатським обласним драмтеатром.

Аромати закарпатських страв, шашлику, соковитої рульки, смажених овочів, печеної картоплі та п′янкого глінтвейну заповнили увесь центр міста. Кухня свята зібрала за столиками на березі Ужа велику кількість гостей урочистих заходів. Прийшли на «Гостину у Духновича» друзі, родичі, куми, гості міста Ужгород.

Реклама

Відвідувачам сподобалося таке розмежування тематичних локацій, які перетворили увесь старовинний центр міста на великий святковий марафон. Ті, хто вже поласував на Солодкій вулиці і порадував своїх дітей смаколиками від закарпатських майстрів-кондитерів, прийшли на Київську набережну, аби продовжити святкування у теплій дружній атмосфері.

М′ясні та овочеві наїдки, вишукані маринади, різноманітні наливки та вина додали смаку гостям гастрономічної локації, – зазначають у прес-службі Ужгородської міськради.

Реклама

«Гостина у Духновича» функціонувала з п′ятниці, 22 вересня, й пригощала всіх гостей обласного центру Закарпаття аж до вечора неділі, 24 вересня. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно