Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді вже встановлюють «розумні зупинки»

В Ужгороді розпочали облаштування «розумних зупинок». Вони будуть оснащені вай-фай зоною, місцем для підзарядки гаджетів, камерою, GPRS-обладнанням для відстеження маршрутів та електронними табло. Роботу над першими чотирма уже розпочали. Розташовуватимуться вони на площі Кирила і Мефодія, біля православного собору, біля шістнадцятиповерхівки, на площі Корятовича та навпроти хімічного факультету УжНУ.

ВІДЕО ДНЯ

Видозмінюватимуть і їх зовнішній вигляд. Це будуть скляні конструкції європейського типу. Вартість однієї зупинки – близько 120 тисяч гривень. Фінансуватиме їх одна з українських компаній, яка моніторить транспортні потоки.

"Монтаж уже завершено першої частини металевих конструкцій. Уже виїхав автомобіль із склом. І я думаю, що до кінця цього тижня будуть зионтовані перші чотири зупинки. Напевно, до кінця цього місяця вони вже будуть закінчені у плані комплектуючих. Тобто у плані цієї радіоелектроніки. Це, що стосується цих чотирьох. Але в процесі одна і та сама фірма, монтажник-підрядчик, який виконує роботи монтажні, уже завершив роботу з цими чотирма і приступив до інших. Тобто, ці інші чотири уже є в роботі", – мовив заступник Ужгородського міського голови Ігор Фартушок.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно