Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На центральному ринку Мукачева зросли ціни на харчі

На центральному ринку Мукачева зросли ціни на харчі

Мукачівці в один голос кажуть: ціни на харчі зросли. Більшість мукачівців купують харчі на ринках. Кажуть, тут дешевше та й поторгуватися можна.

ВІДЕО ДНЯ

Аби проаналізувати ціни на найнеобхідніші продукти, журналісти відвідали центральний ринок Мукачева. Масло на ринку можна придбати починаючи із 20 гривень і вище – залежно від виробника. Літрову пляшку олії – приблизно за 30 гривень, домашнього виробництва – на 10 гривень дорожче. Ціни на курятину за останні 3 місяці зросли на 20%. Так, сьогодні кг філе коштує майже 100 гривень, гомілки – 60 грн, стегна – 68-70 грн.

Ціна кг помідорів - 25 грн, огірків - 20, перець від 25 гривень, картопля коштує у середньому 8 гривень за кг, капусту, кабачки і баклажани можна купити за 15 гривень, цибуля тримається на рівні 9 грн за кілограм.

Реклама

Щодо вітамінів у раціоні, то яблука можна придбати за 15 гривень за кілограм, виноград від 20 гривень, груші за двадцятку, а кілограм бананів у середньому за 25 грн. Не змінилася ціна яєць. А от ціна кілограму цукру - знизилась - приблизно на 2 гривні. Чого не скажеш про муку та крупи. Жоден продавець так нам і не пояснив, чому зросли ціни на продукти харчування. Але факт залишається фактом. Звичайних людей це спонукатиме до економії на харчах і як наслідок на власному здоров’ї.

Більше – у сюжеті "М-Студіо".

Реклама

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно