Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді стартував традиційний Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької хореографії

В Ужгороді стартував традиційний Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької хореографії

В Ужгороді стартував традиційний Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької хореографії
ВІДЕО ДНЯ

Незважаючи на погодні умови, зокрема дощ, у центрі Ужгорода сьогодні ввечері було яскраво і тепло! Адже стартував традиційний Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької хореографії «ПАДІЮН-ЕВРО-ДАНС – 2017».

До обласного центру Закарпаття приїхали колективи з різних куточків України та з-за кордону. Урочистою ходою учасники фестивалю пройшли центральною частиною міста, після чого вишикувалися на площі Театральній.

Реклама

«Розігріли» яскравим настроєм публіку ансамбль мажореток «Акцент» Ужгородського коледжу культури і мистецтв, – зазначають в Ужгородській міськраді.

Юних учасників фестивалю з приїздом до Ужгорода привітали представник Міністерства освіти і науки України Світлана Бут, директор Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» Світлана Ганущина, голова ГО «Яскрава країна» Ольга Обласова, начальник управління культури Закарпатської ОДА Вікторія Фролова.

Реклама

Також до привітань долучився заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак, зокрема, побажав учасникам яскравих вражень від перебування в Ужгороді й висловив надію на активну участь юних танцівників у подальших фестивалях.

Особливістю вечора став яскравий флешмоб із талановитим танцівником Андрієм Товстим. Разом із дітьми та хореографами танцювали всі, тож навіть дощ не зумів зіпсувати святкового настрою.

28-29 жовтня триватиме конкурсна програма Міжнародного фестивалю-конкурсу в «ПАДІЮНІ», а 30 жовтня відбудеться гала-концерт у Закарпатському облмуздрамтеатрі.

Реклама

Нагадаємо, «ПАДІЮН-ЕВРО-ДАНС» проводиться з 2008 року , у 2013 році конкурс став міжнародним.

До участі запрошуються дитячо-юнацькі аматорські хореографічні колективи, учні (вихованці) загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів, студенти вишів культурно-мистецького напряму віком від 6 до 25 років включно.

У рамках фестивалю проходять різноманітні розважальні заходи для дітей: екскурсії Ужгородом, відвідування виставок, дитяча дискотека.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно