Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Компанія «Flex» влаштувала ярмарку вакансій для людей із обмеженими можливостями

Компанія «Flex» влаштувала ярмарку вакансій для людей із обмеженими можливостями

Напевно, немає на Закарпатті людини, яка б не чула про компанію «Flex». Американська компанія «Flex» (раніше відома як Flextronics International Ltd. або Flextronics) розпочала свою діяльність в Україні ще на початку 2000-го року. А в 2012 році презентувала першу робочу лінію на новому заводі «Флекстронікс» у Мукачеві. З того часу виробництво значно розширилося і наразі це одна з найбільших компаній на Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

Тут працює близько 3 500 робітників.  Серед них більше 120 людей із обмеженими можливостями. Але на цьому підприємстві вони почувають себе цілком комфортно, адже їм створили всі необхідні умови для праці.

В останній день осені, 30 листопада, компанія «Flex» організувала ярмарку вакансій і в зв’язку з цим запросила людей з обмеженими можливостями, які стоять на обліку в Мукачівському районному центрі зайнятості.

Реклама

Як розповіла Леся Хома – фахівець з найму робочої сили, на рівні корпорації «Flex» наступний тиждень буде присвячений саме людям із обмеженими фізичними можливостями.

Саме тому «Flex»  Мукачево не став вийнятком та долучився до цієї ініціативи.

Реклама
Компанія «Flex» влаштувала ярмарку вакансій для людей із обмеженими можливостями – 01

Цього дня потенційні працівники змогли ознайомитися з умовами праці та з вакансіями, які їм пропонують. Для того, аби потенційні працівники більше дізналися про умови та специфіку роботи у компанії «Flex» із перших вуст, на зустріч запросили одну з робітниць із обмеженими можливостями Маріанна Малашевич. Жінка вже 4-ий рік працює на підприємстві. За філіжанкою запашної кави вона люб’язно розказала присутнім про специфіку роботи, про не завжди легкі будні, а також про переваги роботи у компанії «Flex» і відповіла на ті запитання, які цікавили гостей.

Крім того, маркетолог компанії Тетяна Бомбушкарь розповіла присутнім про бонуси, які мають працівники компанії «Flex». Це і безкоштовне транспортування, і пільгове харчування, і зручні умови праці, премії за стаж роботи, допомога у разі хвороби родичів, бонусна система для працівників виробництва, і акції, які регулярно проводять для робітників та їхніх сімей. Наприклад, влітку для дітей працівників компанії влаштували свято у парку «Перемоги». Вони безкоштовно каталися на атракціонах, ласували солодощами, брали участь у різних конкурсах. А кілька місяців тому для всіх робітників «Flex» та членів їхніх родин організували чудове свято з морем подарунків та позитиву під назвою «Flex Family Day», де виступив відомий виконавець «DZIDZIO». 

Реклама
Компанія «Flex» влаштувала ярмарку вакансій для людей із обмеженими можливостями – 02

Загалом, зустріч вийшла пізнавальною та цікавою. Люди з обмеженими фізичними можливостями змогли переконатися, що у компанії «Flex» вони можуть знайти улюблену роботу, яка приноситиме їм не лише дохід, але й задоволення. Як зазначали потенційні працівники, дуже приємно, що підприємство приймає на роботу особливих людей і пропонує їм гідні умови праці. Це ще раз доводить, що «Flex» турбується про своїх працівників.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно