Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття попрощалося з Дядченком

Закарпаття попрощалося з Дядченком
У Мукачівському Красногорському чоловічому монастирі прощалися з колишнім багаторічним головою Мукачівської РДА, заступником губернатора Закарпаття Віктором Олександровичем Дядченком.

Такого велелюддя Мукачівський Красногорський чоловічий монастир давно не бачив. У суботу тут прощалися з колишнім багаторічним головою Мукачівської районної державної адміністрації, заступником губернатора Закарпаття Віктором Олександровичем Дядченком.

ВІДЕО ДНЯ

Сотні людей з вінками і квітами прийшли провести в останню дорогу цю велику Людину. Щоправда його велич і значення визначить час. Братія Красногорського чоловічого монастиря відспівала новопреставленого раба Божого.

Попрощатися з померлим прийшли народні депутати України, діючі і колишні керівники різних державних, правоохоронних та інших структур Закарпаття, Мукачева і Мукачівщини, численні друзі та колеги померлого.

Реклама

На кладовищі у Мукачеві виросла гора із вінків та квітів, які принесли Людині, яка все своє свідоме життя присвятила Закарпаттю та його мешканцям. Вічна пам’ять Вам, Вікторе Олександровичу!

Родина померлого висловлює щиру вдячність усім хто долучився до порятунку Віктора Олександровича та його похорону. Хай Бог віддячить Вам сторицею!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно