Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За тиждень на грип та ГРІ захворіли понад 2000 закарпатців

За тиждень на грип та ГРІ захворіли понад 2000 закарпатців

Як повідомила завідувач відділу епідеміологічного нагляду (спостереження)  та профілактики інфекційних захворювань Закарпатського лабораторного центру МОЗ України Вікторія Тимчик, в області і надалі спостерігається низька інтенсивність епідемічного процесу гострих респіраторних інфекцій, захворюваність перебуває нижче порогових рівнів на 42%.

ВІДЕО ДНЯ

На минулому тижні до закладів охорони здоров’я області за медичною допомогою із симптомами гострих респіраторних інфекцій звернулося 2210 осіб, показник захворюваності становить  175,45 на 100 тисяч населення. Кількість захворілих в порівнянні з попереднім тижнем збільшилася на 15% в основному за рахунок дорослого населення.

Спостерігається збільшення  кількості захворілих на більшості адміністративних територій в межах від 68% в Перечинському до 12% у Виноградівському районах, проте епідемічні пороги не перевищені, – повідомляє прес-центр ОЦЗ в Закарпатській області.

Реклама

Читайте також: На Закарпаття насуваються три небезпечні віруси

Рівень госпіталізації на рівні попереднього тижня, серед госпіталізованих осіб традиційно найбільша кількість дітей віком до 4 років та підтверджена циркуляція сезонних збудників респіраторних інфекцій.

Реклама

З початку сезону захворюваності вакциновано 2120 осіб, в т.ч. 787 дітей. Спостереження за перебігом епідемічної ситуації в області продовжується.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно