Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді береги Ужа з’єднали стометровим прапором

В Ужгороді береги Ужа з’єднали стометровим прапором
ВІДЕО ДНЯ

22 січня закарпатці разом з усією країною відзначили День Соборності. Урочистості за участі керівників краю та міста, очільників правоохоронних структур, дипломатів іноземних держав, духовенства, молоді та громадськості розпочалися на площі Народній покладанням квітів до пам’ятника Т. Шевченку під супровід композицій у виконанні заслуженого академічного Закарпатського народного хору.

Присутні приєдналися до народного віче перед пам’ятником, де молодь у пам’ять про Акт злуки розгорнула стометровий національний прапор, – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА. Урочиста колона в супроводі духового оркестру вирушила до пам’ятника Августину Волошину. Відтак «живий ланцюг» зі стометровим Прапором України на знак єднання заходу і сходу у складі єдиної соборної України з’єднав береги Ужа, площі Театральну та Петефі через пішохідний міст.

Реклама

Читайте також: Сьогодні у центрі Мукачева проведуть флешмоб

У фойє Закарпатської ОДА до Дня Соборності України відкрилася виставка, присвячена творенню Української державності. Експозиція з двох десятків інформаційно-просвітницьких стендів, підготовлених Українським інститутом національної пам’яті, представляє факти з історії про події та етапи Української революції 1917 – 1921 рр. Оглянути виставку всі охочі матимуть можливість протягом двох тижнів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно