Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Рятувальники розповіли подробиці загибелі двох закарпатців та оприлюднили фото

Рятувальники розповіли подробиці загибелі двох закарпатців та оприлюднили фото

Рятувальники розповіли подробиці загибелі двох закарпатців та оприлюднили фото
ВІДЕО ДНЯ

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", одразу дві пожежі з трагічними наслідками сталися в ніч із 25 на 26 січня в Закарпатській області.

Перше тривожне повідомлення про пожежу в оперативно-рятувальну службу надійшло о 21:00 25 січня. Горіла квартира  на четвертому поверсі 5-поверхового житлового будинку, що  на проспекті Свободи в Ужгороді.

Реклама

Для її ліквідації до місця події прибули вогнеборці 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород. Усього працювало три одиниці техніки та 10 чоловік особового складу.

На той момент у під’їзді  будинку спостерігалося сильне задимлення, тож рятувальники, окрім власне ліквідації пожежі, проводили оповіщення його мешканців та допомагали їм виходити з небезпечної зони. Усього на свіже повітря було виведено вісім чоловік.

Реклама

У ході гасіння пожежі в одній із кімнат виявили тіло власниці помешкання, 1950 р.н., – повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області

О 21:24 загорання було локалізовано, й о 21:55 ліквідовано повністю. Завдана матеріальна шкода та причина пожежі встановлюються, вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку.

Ще один трагічний випадок стався на вул. Перемоги у Чопі. О 00:48 26 січня до рятувальників надійшов виклик про пожежу у літній кухні 45-річного місцевого жителя. До місця було направлено вогнеборців 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп та державного пожежно-рятувального поста с. Добронь.

Реклама

На час прибуття рятувальників, вся будівля вже була охоплена вогнем. О 01:01 пожежу вдалося локалізувати, ліквідація ж тривала до 03:34. 

На місці пожежі було виявлено тіло 45-річного власника. Причину пожежі та завдану матеріальну шкоду встановлюють правоохоронні органи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно