Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ще в одному районі через грип закривають школи

Ще в одному районі через грип закривають школи

Для профілактики вірусних захворювань призупинили навчально-виховний процес і у школах Рахівщини. Таке рішення прийняли сьогодні, 31 січня, на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксани Севч, станом на 31 січня кількість відсутніх дітей у школах становить близько 30 %. Крім того, збільшилась кількість простудних захворювань, що зазвичай є передвісником епідемічного підйому захворюваності. Призупинення навчального процесу в школах району дасть змогу обмежити темпи розповсюдження вірусів серед школярів та допоможе зберегти здоров’я дітям, – повідомляє Рахівська РДА.

Читайте також:
Ще в одному районі Закарпаття вводять карантин через грип
Реклама

Голова комісії, очільник РДА Павло Басараба зазначив, щона початок цього тижня захворюваність серед населення району нижча від епідемічного порогу, однак спостерігається щотижневе зростання захворюваності серед населення, тому призупинення навчання у школах, це попередження розповсюдження вірусів, які передаються повітряно-крапельним шляхом.

Для запобігання поширенню грипу, ГРВІ та кору серед дітей, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила призупинити навчання у всіх школах Рахівського району. Вимушені канікули розпочинаються з 1 лютого і триватимуть по 9 лютого.

Реклама

Нагадаємо, що школи та садки через грип уже закрили на Берегівщині, Іршавщині, Виноградівщини. А на Тячівщини навчально-виховний процес призупинили через кір.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно