Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У суботу в Ужгороді розпочнеться "Медовуха-Фест"

Уже на цих вихідних, 17-18 лютого, в Ужгороді відбудеться "Медовуха-Фест". Медову горілку (паленку), міцністю 70 градусів, виготовлятимуть упродовж двох днів у рамках майстер-класу під час уже традиційного "Медовуха-Фесту" в Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

Можна буде відслідкувати весь процес "виробництва", з консультаціями і "розкриттям секретів" від фахівців, скуштувати і придбати напій. Ярмарок солодкого сонячного продукту розташується на набережній Незалежності.

Як повідомив голова Асоціації пасічників Закарпаття Володимир Лях, очікують близько 40 виключно закарпатських бджолярів, які представлять мед і широку палітру медопродуктів та виробів із них.

Реклама
Читайте також:
На фестивалі "Варишська палачінта 2018" виступить відомий закарпатський гурт

Теж уже традиційно на фестивалі буде "хедлайнером" один із готових хмільних медових напоїв. Зокрема, цього року – медовий бальзам – настояна на меді 28-30 градусна витяжка 9 цілющих трав нашого краю.

Реклама

На "Медовуха-Фест" будуть реалізовувати свою продукцію також винороби, сировари, виробники сувенірів. Можна буде і скуштувати традиційні закарпатські страви, на сцені триватиме марафон виступів фольклорних самодіяльних та професійних колективів із усього Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно