Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З’явилися нові подробиці смертельної ДТП в Ужгороді, в якій загинуло 3 чоловіків

З’явилися нові подробиці смертельної ДТП в Ужгороді, в якій загинуло 3 чоловіків

З’явилися нові подробиці смертельної ДТП в Ужгороді, в якій загинуло 3 чоловіків

Нещодавно область сколихнула новина про смертельну аварію, яка сталася в центральній частині Ужгорода. Тоді загинуло троє іноземців. Четвертий чоловік, який був у машині, дивом вижив.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатський журналіст Віталів Глагола запевняє, що йому вдалося поспілкуватися із чоловіком, який розповів нові подробиці про цю аварію. "У сметрельному ДТП на Льва Толстого в Ужгороді, у якому загинули троє іноземців, був ще один учасник. Авто, яке зачепили іноземці на Ланд Ровері за кілька секунд до зіткнення з деревом. Інший водій рухався на автомобілі марки Хюндай, – написав Віталів Глагола. – Я мав можливість з ним поспілкуватись. Єдина умова – анонімність. Викладаю його слова тут".

Читайте також: Оприлюднено нові деталі смертельної ДТП в Ужгороді та фото з місця події

Реклама

"Той автомобіль, який зіткнувся з деревом, зустрів ще за кілька хвилин до трагедії. Я рухався по вул. Руській в напрямку площі Петефі, а цей автомобіль рухався зі сторони Православної набережної мені на зустріч, – розповідає очевидець ДТП. – Тобто, вже тоді порушив ПДР, так як по вул. Руській рух односторонній. Я їм посигналив і коли вже повертав ліворуч в сторону вул. Мукачевської, у дзеркалі заднього виду побачив, що вони розвертаються.

Читайте також: В УжНУ повідомили ім’я одного із загиблих у моторошній ДТП

Реклама

Я поїхав далі по пл. Петефі біля кафе "Штефаньо". Я знов подивився в дзеркало, але позаду мене не було нікого, а біля ТЦ "Леон" я відчув удар по лівій стороні машини і за долю секунди побачив цю ж машину вже попереду мене, яку на шаленій швидкості заносить праворуч. Вже за мить він зіткнувся з деревом. І потім вже помітив, що ліве дзеркало заднього виду збите і висить на проводі підігріву. Вони влетіли в мене, так на око, на швидкості 160-180 км/год. Потім я зупинився, викликав поліцію і швидку й дочекався їх. Екіпаж першого авто патрульної і допомагав витягувати того, хто вижив. Взагалі, перші три патрулі моментально прибули. Єдине, що я чув від нього за увесь час російською – це фразу "откройте дверь". Швидка приїхала десь через 10-15 хвилин. Якраз у момент, коли патрульні витягнули 4-го".

З’явилися нові подробиці смертельної ДТП в Ужгороді, в якій загинуло 3 чоловіків – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно