Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліцейські зупинили п’яного водія, який не вперше сів за кермо напідпитку

Поліцейські зупинили п’яного водія, який не вперше сів за кермо напідпитку

У Сваляві опівночі працівники групи реагування патрульної поліції побачили під час патрулювання автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак і не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. Машину зупинили, за кермом перебував 35-річний житель села Солочин Свалявського району.

ВІДЕО ДНЯ

Торік цього водія суд уже позбавив права керування, а тепер він знову перебував у стані алкогольного сп’яніння. Водій відмовився проходити медосвідування. Правопорушника вчергове притягнули до адмінвідповідальності й відсторонили від керування. 

У селі Чорнотисово Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2107», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Керував автомобілем 28-річний житель сусіднього села Оклі Гедь, який взагалі не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Реклама

Як розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол та відсторонили чоловіка від керування.

Читайте також:
Нетверезий водій: чоловік був настільки п’яним, що драгер не зміг виміряти кількість проміле алкоголю
Реклама

У місті Перечин під час патрулювання працівники групи реагування патрульної поліції помітили мікроавтобус марки «Fіаt Ducаtо», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Машину зупинили, за кермом перебував 60-річний житель міста Ужгород у стані алкогольного сп’яніння.

Драгер виявив у нього 2,03 проміле алкоголю. Правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно