Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

29-річний чоловік керував мікроавтобусом напідпитку

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Іршавському, Рахівському й Тячівському районах.  

ВІДЕО ДНЯ

У місті Іршава вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому не світила одна передня фара. За кермом перебував 25-річний житель села Ільниця Іршавського району.

Водій мав ознаки  алкогольного сп’яніння, але відмовився проходити медосвідування. У присутності двох свідків на правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування. 

Реклама

У Тячеві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мікроавтобус марки «Меrсеdеs Sрrіntеr», на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував 29-річний житель села Грушево Тячівського району в стані алкогольного сп’яніння, який також не мав водійського посвідчення.

Читайте також:
Нетверезий водій: чоловік був настільки п’яним, що драгер не зміг виміряти кількість проміле алкоголю
Реклама

Драгер виявив у водія 0,26 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Від керування нетверезого чоловіка відсторонили. 

У селі Богдан Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері незареєстрований мотоцикл марки «Viрer», водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував 38-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння.

Чоловік також не має водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності двох свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Реклама

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно