Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Представники об’єднаних територіальних громад ознайомилися з роботою ужгородського ЦНАПу

Представники об’єднаних територіальних громад ознайомилися з роботою ужгородського ЦНАПу

Представники об’єднаних територіальних громад ознайомилися з роботою ужгородського ЦНАПу

Після завершення першої частини дводенного засідання Секції Асоціації міст України з питань діяльності та розвитку територіальних громад, яке проводить в Ужгороді Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», міський голова Богдан Андріїв запросив усіх ознайомитися з роботою Центру надання адміністративних послуг. Зараз ЦНАП працює на першому поверсі Ужгородської міської ради, повністю реконструйованому за кошти міського бюджету. Тепер в межах одного приміщення можна отримати послуги за принципами "єдиного офісу" і "відкритого простору".

ВІДЕО ДНЯ

Керуючий справами виконкому Ужгородської міської ради Олена Макара детально розповіла про роботу загального відділу та відділу звернень громадян, які зараз також розміщуються на першому поверсі, як відбувається прийом громадян - приймальню громадян облаштували тут же.

Начальник Центру надання адмінпослуг Жанна Павлув поінформувала про діяльність ЦНАПу, скільки послуг тут надається загалом, скільки додалося нових послуг з початку року, які послуги ОДА, органів центральної виконавчої влади та Ужгородської міської ради можна тут отримати.

Реклама

Нагадаємо, в Ужгороді  26-27 квітня Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізується спільно з Агентством США з міжнародного розвитку, проводить засідання Секції з питань діяльності та розвитку територіальних громад у форматі обміну досвідом «Рівний – рівному». Участь у засіданні беруть участь голови, їх заступники та секретарі об’єднаних територіальних громад, старости сіл Закарпатської, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Рівненської, Сумської, Чернігівської та Чернівецької областей. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно