Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді розпочався "Майся фест"

В Ужгороді розпочався "Майся фест"
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 5 травня, в Ужгороді у Боздоському парку розпочався фестиваль здорового сімейного відпочинку "Майся фест". У перший день фестивалю головній сцені свята свої таланти демонстрували творчі колективи ЗОШ №19, давали майстер-класи юні фехтувальники, інструктори ArbuZumba.

Ведучі "Майся фесту" організували для малечі веселі активні ігри, до яких долучилися і дорослі. Зелену галявину сьогодні зайняли члени місцевого ПЛАСТу. Пластуни розбили намети, конструювали і будували, а ще грали на гітарі та в інтелектуальні ігри.

Реклама

Окрім того, з малечею працювали майстри прикладного мистецтва, зокрема дітей навчили творити картини із крупи та зерна і створювати ляльки-мотанки. А тим, кому не вистачало яскравих образів, художниці допомагали втілити їх з допомогою аквагриму, – зазначили в прес-службі Ужгородської міськради.

Читайте також:
У Мукачево з’їхалися байкери
Реклама

На фестивалі не лише весело, але й смачно. Традиційну закарпатську гастрономію привезли в Боздоський парк кращі місцеві кухарі. Годують гостей свята і волонтери Руху підтримки закарпатських військових, які підготували й традиційну безпрограшну лотерею. Із благодійною місією на "Майся фесті! також волонтери ГО "Барбос", які збирають кошти на утримання бездомних тварин. 

Завтра на ужгородців і гостей міста чекають основні заходи цьогорічного "Майся фесту". У Боздоському парку триватиме концертна програма, відбуватимуться спортивні змагання, благодійний забіг, майстер-класи, ігри, конкурси тощо.

Нагадаємо, завтра у Виноградові пройде один із найколоритніших винних фестивалів краю “Угочанська Лоза”.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно