Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Російський банк найняв собі "маріонетку", – заява співвласника "Котнар-М"

Російський банк найняв собі "маріонетку", – заява співвласника "Котнар-М"

Російський банк найняв собі "маріонетку", – заява співвласника "Котнар-М"

На адресу інтернет-видання «PMG.ua» надійшов лист від Пейтера Чаба, співвласника ТОВ «Котнар-М», в якому він розповідає про ситуацію, що склалася довкола його підприємства.

ВІДЕО ДНЯ

«Шановні читачі, цілий детективний роман можна написати про дії російського банку ВТБ, який, використовуючи важку економічну ситуацію в Україні, поставив собі за мету, за безцінь, привласнити виробничий комплекс виноробства, що належить компанії ТОВ «Котнар-М», який розташований у Берегівському районі Закарпатської області. Ми нагадуємо Вам , що ВТБ Банк, з метою заволодіння цим майном, організував злочинну групу за аналогією того, як він це робить і в інших регіонах України, що складається з київського нотаріуса Юдіна М. А., своєю афілійованою фінансовою структурою і суддів Київського господарського суду, які за одну мить зробили компанію ТОВ «Котнар-М» поручителем за кредитами, взятими третіми особами в 2007 р, незважаючи на те, що компанія ТОВ «Котнар-М» у цей період навіть не була зареєстрована та не існувала, і, апріорі, не могла бути поручителем та, незважаючи на це, суд, використовуючи підроблені документи, стягнув з ТОВ «Котнар-М» майже 15 млн грн! За даним фактом порушено кримінальну справу, за якою на Закарпатті були проведені слідчі дії і в подальшому її було відправлено в прокуратуру м. Києва для розслідування, а господарська справа щодо стягнення «намальованих» нотаріусом 15 млн. грн., перебуває на апеляційному розгляді в суді.

Однак ВТБ Банк не зупинився на «досягнутому», і найняв собі «маріонетку», в особі Арбітражного керівника п. Кучака Юрія Федоровича, яким можна за винагороду управляти і направляти на досягнення кінцевої злочинної мети, наприклад, відібрати винне підприємство, створене з величезними фінансовими вливаннями власників ТОВ «Котнар-М». Громадянин Кучак Ю.Ф. завзято взявся за виконання даного злочинного наміру і плодом його дій і фантазій стала заява до Господарського суду Закарпаття про визнання торгів з продажу майна банкрута від 2015 р. недійсними, на яких ТОВ «Котнар-М» і придбав зацікавлений російський ВТБ Банк винний виробничий комплекс. Банк з паном Кучак Ю.Ф. згадали про це, коли дізналися, що покупець – ТОВ «Котнар-М», після придбання комплексу на торгах, на протязі трьох років модернізував його на суму понад 35 млн гривень, у зв’язку з чим дане підприємство стало високотехнологічним і сучасним з точки зору його привабливості. Тільки хочеться запитати у банку, чому він ним не цікавився і не викупив його, незважаючи на те, що мав на його придбання повне і переважне право, а чекав три роки, поки інвестор ТОВ «Котнар-М» інвестував в нього свої кошти, і як тільки ТОВ «Котнар-М» довів технологію виробництва вина до європейського рівня, у ВТБ з’явився величезний інтерес до даного об’єкту? Підсумок нападу ВТБ через ліквідатора Кучака Ю.Ф. на проведені три роки тому торги, зробив Львівський апеляційний суд, який поставив крапку – і своїм рішенням від 26.03.2018 року визнав ТОВ «Котнар-М» переможцем торгів, а придбане майно банкрута проведеним на підставі чинного законодавства.

Реклама
Читайте також:
"Служитель Фемиды на службе у Москвы": гучна заява співвласника заводу "Котнар М"

Якщо Ви думаєте, що ВТБ і його «маріонетка» громадянин Кучак Ю.Ф. після рішення суду заспокоїлися і стримали свої бажання по захопленню винного комплексу, то Ви, шановний читачу, помиляєтеся! Наступним злочинним умислом ВТБ Банку і громадянина Кучака Ю.Ф. стала мета заволодіти виноградниками, що належать ТОВ «Котнар-М», а також його торговими марками, адже не вийшло відібрати їх через махінації з нотаріусом і київськими суддями – спробуємо в інший спосіб! За даним фактом власники ТОВ «Котнар-М» звернулися в правоохоронні органи і відносно Кучака Ю.Ф. порушено кримінальну справу, про розслідування якої ми Вас, шановні читачі, також будемо інформувати.

Реклама

Дивує безстрашність, вседозволеність, злочинна самовпевненість російського банку і п. Кучака Ю.Ф., які шляхом застосування погроз, насильства і шантажу до власників ТОВ «Котнар-М», поставили собі за мету привласнити сучасний виноробний майновий комплекс. Громадянин Кучак Ю.Ф. вийшов за рамки своїх посадових повноважень і вже на протязі цілого року заважає нормальній роботі ТОВ «Котнар-М». Хочеться ще звернути увагу на заздалегідь сплановані дії ВТБ Банку і Кучака Ю.Ф., на рейдерську атаку відносно ТОВ « Котнар-М», бо вже не тільки правоохоронні органи, а й органи влади як місцевого рівня, так і центральні органи, а особливо Міністерство юстиції України, яке видало ліцензію громадянину Кучаку Ю.Ф. на здійснення діяльності в якості Арбітражного керуючого, яка виключає рейдерські атаки підприємств, а тим більше в допомозі і на догоду російській компанії. Дана безкарність і вседозволеність може привести до того, що будь-яке підприємство на Закарпатті та в будь-якій точці України може стати предметом атак з боку злочинців!» – говориться у листі-заяві співвласника «Котнар-М».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно