Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У трьох перехожих патрульні знайшли наркотичні речовини

ВІДЕО ДНЯ

У четвер, 24 травня, в Ужгороді, на вулиці Одеській, патрульні звернули увагу на чоловіка, який, побачивши інспекторів, помітно занервував. Охоронці порядку чоловіка зупинили та згідно зі ст.34 Закону України “Про Національну поліцію” провели поверхневу перевірку особи. У нього інспектори виявили 4 згортки з кристалічною речовиною, ймовірно, наркотичною.

Згодом, на вулиці Шахтарській, ще у одного чоловіка під час поверхневої перевірки виявили паперовий згорток із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичнy.

Реклама

А вже ввечері мукачівські патрульні на вулиці Святомихайлівській під час поверхневої перевірки виявили в чоловіка згорток із, ймовірно, наркотичною речовиною.

Читайте також:
Поліцейські розшукали фігуранта наркозлочину
Реклама

В усіх випадках на місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин. Як повідомили в патрульній поліції Закарпатської області, речовини вилучено та направлено на експертне дослідження.

Патрульні нагадують, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено кримінальна відповідальність за ст. 309 ККУ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно