Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гінеколога, який вимагав хабар від вагітної жінки, звільнили

Гінеколога, який вимагав хабар від вагітної жінки, звільнили
Лікаря, якого підозрюють у вимаганні, звільнили. А головному лікарю Ужгородського міського пологового будинку та завідувачу відділенням оголосити догани.

Головному лікарю Ужгородського міського пологового будинку та завідувачу відділенням, де працював підозрюваний у вимаганні хабаря лікар – оголосити догани. Відповідні рішення підписав Ужгородський міський голова Богдан Андріїв.

ВІДЕО ДНЯ

Щодо лікаря, якого підозрюють у вимаганні, то його звільнено, правоохоронні органи наразі проводять слідство, рішення по справі прийматиметься судом після закінчення слідства.

Напередодні Богдан Андріїв провів нараду з медичним персоналом пологового будинку – через випадок у минулу п’ятницю, коли правоохоронці зафіксували факт вимагання лікарем неправомірної вигоди від чоловіка породіллі.

Реклама
Читайте також:
Піймали "на гарячому" гінеколога, який вимагав від вагітної жінки хабара

«Такі речі неприпустимі. Міська рада забезпечила фінансування всіх медустанов Ужгорода: і пологового будинку, і центральної міської лікарні, і дитячої лікарні. Наближаємося фактично до 100-відсоткового забезпечення медпрепаратами, які передбачені Національним переліком основних лікарських засобів (Постанова КМУ №180) і мають надаватися ужгородцям безкоштовно. Придбано нове медичне обладнання, проводяться ремонти у приміщеннях, де їх не було з початку будівництва. Я з повагою ставлюся до роботи лікарів, єдина вимога: дотримуватися законодавства і надавати якісну медичну допомогу», – наголосив міський голова.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно