Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Сири, м’ясо, вино та мед: як в Ужгороді Петрівський ярмарок проходить

Сири, м’ясо, вино та мед: як в Ужгороді Петрівський ярмарок проходить

Сири, м’ясо, вино та мед: як в Ужгороді Петрівський ярмарок проходить
ВІДЕО ДНЯ

Ще більше підприємців сьогодні представляють свої товари на Петрівському ярмарку в Ужгороді, який проходить на набережній Незалежності.

Виробники, фермерські господарства із різних районів Закарпаття, Хмельниччини, Івано-Франківщини, Київщини, Тернопільщини пропонують скуштувати вина, хмільні напої із меду, настоянки, холодний квас, сир, м’ясні вироби, копчену рибу і раків.

Реклама

Чимало сувенірів, вишиванок, є чаї, трав’яні збори, східні солодощі, цибулини квітів, вироби хенд-мейд, столи і скрині, колеса та шафи з дерева. Варять бограч, печуть картоплю і шашлики, навіть готують каву по-турецьки.

Рух підтримки закарпатських військових теж пропонує цікаві товари, частина коштів за які підуть на допомогу захисникам України.

Реклама

Зі сцени виступили фольклорні колективи – ансамбль «Ужгород», «Гудацька тайстра», солістка Мирослава Копинець, юні танцюристи «Джерельця Карпат» та інші. 

Опівдні ярмарок відвідали голова Закарпатської обласної адміністрації Геннадій Москаль, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, їхні заступники та інші посадовці. До них приєднався і народний депутат України, голова Закарпатської ОДА у 2014 році Валерій Лунченко.

Читайте також:
Мукачівські школярі отримали призові місця на фестивалі «Рекітське сузір’я»
Реклама

Керівники міста та області розпитували підприємців про цьогорічний урожай, худобу, куштували смаколики, бажали успішної торгівлі.

Як розповіли у відділі інформаційної роботи Ужгородської міської ради, фестиваль проводиться в обласному центрі Закарпаття вперше, стартував учора і триватиме ще й завтра.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно