Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нічна ДТП в Ужгороді: авто перекинулося

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні вночі, близько 2:10, на вулиці Льва Толстого в обласному центрі Закарпаття сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль «Мерседес», що на шаленій швидкості нісся збоку 16-поверхівки в напрямку площі Ш. Петефі, вилетів на узбіччя, вдарився об бордюр та перекинувся.

При цьому іномарка боком вдарила «Жигулі», припарковані на тротуарі. Сила удару була така, що «Жигулі» відкинуло на кілька метрів, а на «Мерседесі» виникла величезна вм’ятина. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Реклама

На час, коли на місце події прибув журналіст, фіксування ДТП тривало вже дві години. При цьому з авто, що стало винуватцем ДТП, вже було знято номерні знаки, а сам транспортний засіб стояв на своїх чотирьох колесах.

Водій «Мерседеса», що перебував в неадекватному стані (ймовірно, як повідомили патрульні поліцейські, під впливом наркотичних речовин), намагався «залагодити» справу, давав правоохоронцям слухавку телефона, нецензурно лаявся та погрожував журналісту видання, який фіксував ситуацію.

Реклама
Читайте також:
На Мукачівщині сталася ДТП в районі Чинадієва

При цьому він намагався приховати своє обличчя, натягаючи на голову куртку. Подруга «мажора» час від часу намагалася його вгамувати, однак, жодного результату це не давало. Заспокоювали неадеквата і поліцейські. Останні зверталися до нього по імені та по батькові – Михайло Сергійович. Мішею назвала його і подруга.

Як розповіли патрульні, за попередньою інформацією, через свій стан і велику швидкість водій втратив контроль над автомобілем. Як свідчить гальмівний шлях, в якусь мить «Мерседес» почав виляти по дорозі і, в підсумку, вилетів за її межі. Жодної зустрічної перешкоди на шляху руху «Мерседеса» не було.

Реклама

Водій «Мерседеса» відмовився пройти освідчення на вміст алкоголю чи наркотичних речовин в крові і, попри те, що його подруга тримала документи на авто і його посвідчення водія, відмовився пред’явити документи патрульним. Неподалік місця ДТП вже очікував евакуатор, котрий, по завершенні всіх процедур, забрав понівечене авто.

Увага, на відео присутня неормативна лексика.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно