Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Москаль розповів про "епідемію", яка поширюється областю

В області необхідно покласти край невмотивованій "епідемії блокування автодоріг". Перекриття автодороги "Усть Чорна – Красна" на Тячівщині з вимогами негайного ремонту – це показова піар-акція так званих активістів, яка в принципі не може мати жодних наслідків. Про це заявляє Геннадій Москаль. Далі подаємо оригінальний текст, який надійшов у редакцію інтернет-видання "PMG.ua"

ВІДЕО ДНЯ

"Блокувальники прекрасно знають (оскільки їм це неодноразово пояснювали), що цього року ремонт дороги неможливий, тому що зараз іде відновлення берегоукріплень, пошкоджених катастрофічними паводками 1998 та 2001 років, а також локальними підняттями води в р. Тересва. До завершення відновлення берегоукріплень ніхто ремонтувати дорогу не буде – це грубе порушення будівельних норм. Цього року на ремонт берегоукріплень виділено 12 млн.грн. із Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) та 6 млн.грн. з обласного бюджету.

Водночас триває ремонт інших доріг Усть-Чорнянського куща. Тільки протягом цього року румунська автодорожня фірма "Трамеко" виконала робіт на 4,2 млн.грн. у с. Лопухів та на 6,5 млн.грн. на дорозі "Усть Чорна – Руська Мокра". Крім того, сільрада Усть Чорної направить на ремонт дороги 2,5 млн.грн. із коштів ДФРР. Підкреслюю, що дороги в Усть-Чорнянському кущі не ремонтувалися десятиліття, а в деяких селах асфальту не було ніколи. Незважаючи на це, так звані активісти все одно заблокували дорогу і поводили себе неадекватно, ображаючи й принижуючи представників румунського підрядника. Мета цієї акції одна – створити "картинку" в засобах масової інформації.

Реклама
Читайте також:
У селищі на Закарпатті люди перекрили дорогу, – соцмережі

Аналогічна ситуація із перекриттям дороги "Рахів – Богдан – Луги" на Рахівщині. Блокувальникам неодноразово роз’яснювали, що згідно з графіком виконання робіт та сама румунська фірма "Трамеко", яка виграла тендер, почне ремонтувати дорогу, яка веде аж до Говерли, одразу після завершення робіт у Мукачівському районі. На це вже виділені кошти – 14,8 млн.грн. Однак "активісти", бажаючи прославитися, все одно перекрили дорогу, щоб показати, начебто це вони добилися ремонту.

Реклама

Щоб покласти край "епідемії перекриття", я доручив начальнику Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відкрити по цих фактах кримінальні провадження й притягнути блокувальників до відповідальності за ст. 279 Кримінального кодексу України – "Блокування транспортних комунікацій".

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", на Берегівщині ремонтували дві районні дороги.

Слідкуйте за новинами інтернет-видання "PMG.ua" у Viber та Facebook.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно