Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жінка, яка плює на перехожих у Мукачеві, може зникнути з вулиць міста

Жінка, яка плює на перехожих у Мукачеві, може зникнути з вулиць міста

Жінка, яка плює на перехожих у Мукачеві, може зникнути з вулиць міста
Одна жінка тероризує все місто над Латорицею.

Вже багато місяців користувачі соцмереж активно обговорюють долю жінки, яка пересувається в інвалідному візку і через свої хуліганські вчинки отримала прізвисько "Плювачка". Як зазначають в Управлінні праці та соцзахисту населення м.Мукачева, молоду жінку звати Вікторія. Ця жінка ображала перехожих, плювала на людей та обливала їх сечею. Мукачівців неадекватна поведінка жінки неабияк обурювала, про що вони неодногразово говорили та писали в соцмережах. Зверталися вони і до поліції, але безрезультатно. Зараз з’явилася можливість відправити "Плювачку" назад в Автрію.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми звертаємося до людей доброї волі посприяти влаштувати майбутнє Вікторії і допомогти відправити її до матері в Австрію. Благодійники провели з матір’ю переговори", – зазначили в Упрвлінні.

Жінка, яка плює на перехожих у Мукачеві, може зникнути з вулиць міста – 01
Реклама

За попередньою інформацією, у Вікторії не було офіційної депортації з Австрії. Її просто в супроводі поліції відправили літаком до України. Мати готова забрати доньку під свою опіку. Наразі вже домовилися з міграційною службою про термінове виготовлення закордонного паспорта для Вікторії. Крім того, є домовленість із ЦРЛ про те, що в лікарні нададуть душове приміщення для того, аби жінка змогла привести себе до ладу.

Читайте також:
Плює на перехожих та кидає в людей каміння: у Мукачеві одна жінка продовжує тероризувати все місто
Реклама

"Але Вікторія категорично відмовляється від усіх спроб вмовити її погодитися на таку пропозицію. Ми не знаємо з чим це пов’язано, – розповіли в Управлінні праці та соцзахисту населення м.Мукачева. – Ймовірно, вона асоціює лікарню з тим, що там знову чекатиме на неї обстеження. Чим ви можете допомогти? Потрібно вмовити Віку привести себе до ладу (або в ЦРЛ, або в іншому запропонованому вами місці) і сходити з нею в міграційну службу".

Нагадаємо, що Вікторія потрапила в поле зору соціальних працівників ще минулої зими. Її відрядили з Берегівської ЦРЛ до Мукачева. "Реєстрації у Віки нема, але паспорт виданий саме нашою міграційною службою. Нам вдалося з’ясувати, що Вікторія тривалий час жила з матір’ю в Австрії. Ми розшукали маму і поговорили з нею, – зазначають соцпрацівники. – Вона розповіла, що донька нечемно поводилася там і через претензії поліції її змушені були відправити додому".

Після того, як Віка з’явилася в Мукачеві, благодійники розшукали її брата. Спільно з ним вмовили Віку зняти гіпс, який вона безпідставно носила майже півроку, і пройти медичне обстеження. Лікарі не знайшли причин утримувати її в медичному закладі і вона знову "поселилася" на вулицях Мукачева. Відвозили її і до брата, і в монастир у Домбоки. Але Вікторію це не влаштовувало і вона завжди поверталася назад. "Очевидно, такий спосіб життя – це її особистий і свідомий вибір. То ж найбільше, що можемо зробити – це ще до зими і настання холодів відправити її до матері, яка чекає Вікторію і готова за нею доглядати. Благодійникам, які зголосяться допомогти реалізувати цей задум, просимо звертатися за т.0503666050 (у будні дні з 9.00 до 18.00)", – підсумували в Управлінні праці та соцзахисту населення м.Мукачева.

Реклама

Зазначимо, що кілька місяців тому жінку, яка в Мукачеві плює на перехожих та обливає людей сечею, оглянули лікарі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно