Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді з професійним святом вітали залізничників

В Ужгороді з професійним святом вітали залізничників

У залі обласного театру ляльок «Бавка» зібралися ветерани та працівники залізничної галузі, зокрема Ужгородської дирекції залізничних перевезень, члени їхніх сімей.

ВІДЕО ДНЯ

Присутніх привітали перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Дуран, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, голова Ужгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці Ярослав Афтанас, начальник виробничого підрозділу «Ужгородської дирекції залізничних перевезень» регіональної філії «Львівська залізниця» Андрій Помоз, заступник директора регіональної філії «Львівська залізниця» Ігор Батюшин, колишній очільник Ужгородської дирекції залізничних перевезень Олександр Єфименко.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв у вітальному слові, зокрема, відзначив: «Щиро дякую працівникам цієї галузі, які щоденно забезпечують безперебійну доставку вантажів та пасажирів. Звертаюся до керівників Львівської залізниці, щоб не забували про Закарпаття – збільшили кількість поїздів, особливо в період свят. Переконаний, завдяки «Укрзалізниці» зможемо налагодити сполучення з сусідніми країнами, зокрема з Угорщиною та Словаччиною».

Реклама
Читайте також:
"Укрзалізниця" підняла ціни на квитки

Також Богдан Євстафійович від імені юних ужгородців та їх батьків подякував за роботу дитячої залізниці, яка є однією з родзинок обласного центру, улюбленим місцем багатьох поколінь мешканців міста над Ужем.

Реклама

Згадали на святі і про важливість міжнародних залізничних перевезень. На сцені виступили також начальник Дебреценської дирекції залізничних перевезень Андраш Руснак та заступник начальника Кошицької дирекції залізничних перевезень Ян Міжейко. Відзначили кращих працівників цієї галузі і побажали здоров’я та сил для подальшого безперебійного функціонування залізничного транспорту.

Нагадаємо, нещодавно невдоволені пасажири заблокували рух електрички "Мукачево–Львів".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно