Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жителька Тячівщини відзначила своє 105-річчя

Жителька Тячівщини відзначила своє 105-річчя
ВІДЕО ДНЯ

Цими днями, в селі Нижня Апша, що на Тячівщині, празникували. У будинку пані Іляни Василівни Влад було справжнє свято – жінка у колі родини відзначила ювілей – 105 років. На свято приїхала уся родина, щоб у великому сімейному колі привітати чудову мати, добру бабусю та хорошу людину.

Поруч із пані Іляною Влад її доньки. Наймолодша, пані Оксана, усе життя живе з мамою. Розповідає, що мати завжди була роботящою, а особливо любила шити. Дочки кажуть, що і сьогодні мати завжди вислухає і підтримає добрим словом.

Реклама

Особливе місце в житті пані Іляни Влад завжди відігравала церква. Пригадують, як минулого року жінка захворіла і кілька днів навіть не розмовляла. Проте після щоденних молитов та відвідин священика чудом одужала.

Читайте також:
Закарпатська довгожителька відзначила 102-ий день народження
Реклама

Доброю традицією для пані Іляни Влад вже стало у свій день народження отримувати вітання від народного депутата України Василя Петьовки. Помічник народного депутата України – Михайло Штефко, вручив пані Іляні Влад квіти, вітальну листівку з побажаннями міцного здоров’я і довгих років життя та в подарунок цінний презент.

Ювілярка щиро вдячна за вагомий дарунок та радіє, що в такий день її не обділили увагою та теплими словами. Каже, що вже буде чекати зустрічі наступного року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно