Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пожежа у гуртожитку: евакуювали 30 людей

Пожежа у гуртожитку: евакуювали 30 людей

Сьогодні, 9 листопада, о 17:33 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання в кімнаті гуртожитку на вул. Токаря у м. Мукачево. На місце було направлено бійців ДСНС від 17-ї, 18-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин у складі 11 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.

ВІДЕО ДНЯ

По прибуттю з’ясувалось, що пожежа виникла у одній з кімнат на четвертому поверсі п’ятиповерхової будівлі гуртожитку. Площа пожежі складала 2 кв. м. Через сильну задимленість на пожежі працювала ланка газодимозахисної служби.

 

Реклама
Пожежа у гуртожитку: евакуювали 30 людей – 01

Як зазначили в У ДСНС України у Закарпатській області, під час гасіння вогнеборці виявили поруч із палаючою кімнатою 65-річного чоловіка, який травмувався на пожежі та встиг добряче надихатися продуктами горіння, тож не міг самотужки вибратися з будівлі.

Реклама
Читайте також:
Горіла багатоповерхівка: рятувальники евакуювали людей

Рятувальники негайно вивели потерпілого на свіже повітря та передали до рук працівників швидкої допомоги. Ті у свою чергу госпіталізували постраждалого до Мукачівської центральної лікарні. У чоловіка діагностовано опіки обличчя, рук та голови 3-4 ступеню, опіковий шок та отруєння чадним газом.

З огляду на те, що небезпечний дим становив загрозу й іншим мешканцям гуртожитку евакуювали 30 мешканців. Пожежу локалізували о 17:50 та о 18:20 ліквідували повністю. Вогнем були пошкоджені наявні в кімнаті меблі та речі домашнього вжитку. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Реклама

Нагадаємо, нещодавно ледь не згорів живцем хлопець.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно