Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Інспектор. Міста" у Мукачеві: що не ввійшло у програму

"Інспектор. Міста" у Мукачеві: що не ввійшло у програму

На телеканалі "1+1" у вівторок, 20 листопада, показали новий випуск програми "Інспектор. Міста". Ведучий Володимир Остапчук цього разу приїхав у Мукачево.

ВІДЕО ДНЯ

Побачене у Мукачівській ЦРЛ шокувало інспектора і він вручив медзакладу табличку "Ганьба міста". Неприємно вразив Влодимира Остапчука і ресторан "Бограч". Цей заклад отримав таку ж відзнаку.

Однак, не все було так погано. Кілька табличок "Гордість міста" таки залишилися у Мукачеві. Але не всі ці епізоди показали у випуску програми.

Реклама

Зокрема, у випуск не потрапила перевірка муніципального транспорту. Ще влітку Володимир Остапчук інспектував міські автобуси, навколо яких було чимало скандалів. Найгучніший пов’язаний із тим, що в Мукачеві посадові особи буцімто комунального підприємства розтратили понад 4 мільйони бюджетних коштів під час закупівлі міських автобусів.

Як переконує директор ММКП "Громадський транспорт Мукачева" Олександр Бідзіля, вони отримали табличку "Гордість міста". Але цей епізод чомусь не ввійшов у програму.

Реклама
"Інспектор. Міста" у Мукачеві: що не ввійшло у програму – 01

"Якось несправедливо. Чому нас вирізали з вчорашньої програми? Ми ж отримали відзнаку! Напевно, редактори вважали за правильне показати інші сюжети. Якби дали чорну табличку – точно показали б!", – йдеться у дописі Олександра Бідзілі.

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", після інспекції Мукачівської ЦРЛ звільнили з посади завідуючу терапевтичним відділенням ЦРЛ та медсестру цього ж відділення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно