Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки засідала у ратуші

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки засідала у ратуші

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки засідала у ратуші
30 січня 2013 року у великому залі виконавчого комітету Мукачівської міської ради відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міськвиконкому Для...

30 січня 2013 року у великому залі виконавчого комітету Мукачівської міської ради відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міськвиконкому

ВІДЕО ДНЯ

Для участі в у нії були запрошені керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, служб цивільного захисту, підприємств, організацій та установ міста, які залучаються до виконання практичних завдань по пропуску можливих весняного та дощових паводків протягом 2013 року, а також керівники підприємств життєзабезпечення міста.

На засіданні комісії були розглянуті питання: «Про роботу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за 2012 рік та основні завдання на 2013 рік, «Про затвердження плану роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Мукачівської міської ради на 2013 рік», «Про затвердження плану організаційних і практичних заходів та дій із забезпечення безаварійного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків на р.Латориця та Коропецькому каналі у 2013 році», «Організація та проведення комплексно-об’єктових навчань та тренувань на об’єктах господарської діяльності».

Реклама

З цих та інших питань, з якими виступили голова комісії з питань ТЕБ та НС, заступник міського голови І. Радиш, т.в.о. начальника відділу з питань НС та ЦЗ населення міськвиконкому М.Кампов, провідний фахівець відділу ЦЗ м.Мукачево та Мукачівського району ТУ МНС у Закарпатській області Р.Матьківський, ст. інспектор Мукачівського РВ УДІТБ у Закарпатській області Д.Пехньо, начальник навчально-консультаційного пункту цивільного захисту м.Мукачево П.Семенович були прийняті відповідні рішення спрямовані на виконання поставлених завдань, щоб як зазначив у своєму виступі перед присутніми голова комісії з питань ТЕБ та НС, заступник міського голови Ігор Радиш у « будь-якій ситуації ми змогли забезпечили всебічну готовність».

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно