Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Новорічні фотозони Мукачева: куди піти на святкову фотосесію

Новорічні фотозони Мукачева: куди піти на святкову фотосесію

Новорічні фотозони Мукачева: куди піти на святкову фотосесію
Зима – це час, коли кожному хочеться якоїсь казки, дива, чогось святкового. Такого, що залишиться у пам’яті назавжди.

Саме тому чимало закарпатців полюбляють йти на новорічно-різдвяні фотосесії. Адже саме у фотостудіях панує атмосфера зимової казки. І фото виходять по-справжньому дивовижні. Тому інтернет-видання «PMG.ua» підготувало для Вас перелік фотозон Мукачева, у яких професійні фотографи зможуть зробити неймовірні світлини.

ВІДЕО ДНЯ

Фотостудія «Знято»

Цьогоріч на тих, хто завітає у фотостудію «Знято», чекає сюрприз. Адже замість однієї фотозони там оформили одразу дві у різних стилях. Одна – «Різдвяна хатинка», інша – «Лофт». Як розповів інтернет-виданню «PMG.ua» фотограф Михайло Леньо, ідея створити кілька фотозон виникла спонтанно. Але це, безперечно, плюс, адже люди можуть пофотографуватися одразу у двох фотозонах.

Читайте також:
Новий рік і Різдво 2019 на Закарпатті: що, де, за скільки?
Реклама

«Ми почали робити світлини у новорічних фотозонах 1 грудня, – зазначає Михайло Леньо. – І фотографуватимемо до 20 січня. За два-три дні фотографії вже готові».

У фотостудії «Знято» фотозони створюють уже 4 рік і, як розповів Михайло Леньо, бували випадки, коли спочатку прийшла пофотографуватися молода пара. Потім вони одружилися і знову завітали у фотостудію. Через рік знову прийшли зробити святкові фото, коли дружина була вагітна. А цього року вже завітали втрьох – із маленькою дитинкою.

Реклама

"Різдвяна хатинка" від студії "Знято"

Новорічні фотозони Мукачева: куди піти на святкову фотосесію – 01

 "Лофт" від студії "Знято"

Реклама
Новорічні фотозони Мукачева: куди піти на святкову фотосесію – 02

«Впродовж року нечасто сім‘ї приходять фотографуватися. А новорічно-різдвяні свята – чудовий привід зробити гарні сімейні фото», – підсумовує фотограф.

Агенство свят «Щастя»

У цьому агентстві новорічно-різдвяну фотозону вирішили зробити у скандинавському стилі. «Цей стиль в інтер‘єрі дуже імпонує мені і я стараюсь підлаштовувати все, що мене оточує, саме в цьому стилі, – зазначив фотограф Андрій Davis. – У мене в студії достатньо місця і нема майже ніяких обмежень на реалізацію ідей».

Фотостудія від агенства свят "Щастя"

Новорічні фотозони Мукачева: куди піти на святкову фотосесію – 03

Як розповів Андрій Davis, перевага цієї фотозони в тому, що вона інтер‘єрна! Тобто, це площа біля 30 квадратних метрів. Це не куточок, це не фальш стіни, це – справжня кімната.

«Ми зробили декілька пакетів для наших клієнтів і зйомка стала ще доступнішою. Ціни починаються від 500 грн., – розповів фотограф. – Як правило, тривалість зйомки складає 30 хв. Цього часу достатньо для реалізації всіх ідей, але чимало людей обирають саме годинну зйомку. Іноді навіть більше».

Реклама

Читайте також:  Вихідні та святкові дні в січні 2019 року: скільки і коли будемо відпочивати

«Event Company»

Святкова фотозона в «Event Company» вийшла по-справжньому теплою та затишною. «Нам дуже подобається атмосфера сімейного затишку. Хотілося, щоб люди, зайшовши до студії, поринули в новорічний настрій, коли вся сім’я збирається разом, розповідає цікаві історії, дарує подарунки один одному і просто випромінює щастя та турботу, – зазначила декоратор та ідейний натхненник «Event Company» Ніка Бондарук. – Камін, книги, багато вогників, чашечки, ковдрочки та подушечки додали атмосфери. Теплі кольори – затишку, а люди – оживляють кімнату».

Фотозона від "Event Company"

Новорічні фотозони Мукачева: куди піти на святкову фотосесію – 04

Як розповіли в «Event Company», особливість їхньої фотозони насамперед у тому, що вона завжди створюється з любов’ю. І це відчувають клієнти. У цій студії працюють три фотографи – Ксенія Пинзеник, Юрій Козар та Ігор Резнік.

«Час швидко йде, багато чого змінюється в житті, але час від часу дуже цікаво подивитись на фото, які були зроблені рік, два, десять тому», – зауважила Ніка Бондарук. Якщо ви хочете святкові світлини, то у вас ще є чудова можливість їх отримати. Адже фотозона працюватиме до 20 січня. Але не баріться. 

Читайте також:
Вірші на Новий рік 2023 та привітання в прозі
Реклама

«Казкова майстерня»

У «Казковій майстерні» панує святкова атмосфера. Це відчувається одразу, як тільки переступиш поріг. Як розповів фотограф Євген Дурдинець, вони дуже багато часу приділити тому, щоб вибрати декор на новорічну фотозону. «Разом із декораторами «Казкової майстерні» хотіли зробити щось таке, щоб людям запам’яталося. Обов`язково це мало бути по-домашньому, із затишком. Саме так у нас і вийшло, – зазначає Євген. – Зараз у місті багато новорічних фотозон, кожна вирізняється по-своєму. Я, як фотограф, часто питаю своїх клієнтів: «Чому ви вибрали саме нашу фотозону?» Відповіді різні, але найчастіше чую від них, що в нас дійсно казково, відчувається у повітрі запах Нового року».

Фотостудія у "Казковій майстерні"

Новорічні фотозони Мукачева: куди піти на святкову фотосесію – 05

Розпочали роботу ще в листопаді. «Замовлення приймались із 25 листопада. Перші два тижні були спокійними, але зараз у нас дуже насичені робочі дні без вихідних», – зауважив фотограф. Як розповіли у «Казковій майстерні», фотозона буде працювати до 20 січня. «За потреби можемо продовжити до 26 січня», – зазначив Євген Дурдинець.

Ціни на новорічні фотографії у кожній із студій різні, як і пропозиції. Та загалом вартуватиме така фотосесія мінімум від 500-800 гривень. Все залежить від часу, витраченого на зйомку, кількості зроблених та оброблених світлин, роздрукованих фотографій, а також інших факторів, які варто заздалегідь обговорити з фотографом.

Читайте також:
Топ-7 яскравих місць у Закарпатті: куди поїхати й що побачити?

Як зазначають фотографи, головне, коли йтимете на зйомку, не забудьте взяти з собою хороший настрій та посмішку. Якщо плануєте фотографуватися з дітками, то важливо, аби вони були ситі та виспані. Одяг варто вибирати у традиційній новорічній палітрі – червоний, зелений, білий. Можна взяти новорічні шкарпетки, сведри із зимовим орнаментом. Дівчатам не варто робити надто яскравий макіяж та зачіску. І, що не менш важливо, не запізнюйтеся на фотосесії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно