Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Закарпатгаз", попри перешкоджання, перекрив мукачівській пенсіонерці газопостачання

"Закарпатгаз", попри перешкоджання, перекрив мукачівській пенсіонерці газопостачання

"Закарпатгаз", попри перешкоджання, перекрив мукачівській пенсіонерці газопостачання
Аварійна ситуація в одній із багатоповерхівок Мукачева змусила газовиків залишити без газу один під’їзд будинку. З минулого четверга пенсіонерка, в якої виявлено несправну газову плиту, не впускає...

Аварійна ситуація в одній із багатоповерхівок Мукачева змусила газовиків залишити без газу один під’їзд будинку. З минулого четверга пенсіонерка, в якої виявлено несправну газову плиту, не впускає газовиків до хати. Сусіди, які через стареньку сидять без газу, вже й міліцію викликали, але все даремно – правоохоронцям вона також не відчинила дверей.

ВІДЕО ДНЯ

У минулий четвер газовики обходили із плановою перевіркою дев’ятиповерхівку на Росвигівській, 2. Виявивши у мешканки 142-ї квартири несправну газову плиту, хотіли від’єднати помешкання від газопостачання до усунення аварійної ситуації, але пенсіонерка зчинила ґвалт та виставила комісію за двері.

Тоді газовики перекрили весь стояк, залишивши мешканців ще восьми квартир без блакитного палива. Сусіди намагалися домовитись із пенсіонеркою, але вона їм двері не відчиняла. П’ять днів - з четверга до понеділка - мешканці під’їзду не змогли домовитись із бабусею, і їм довелось звернутися по допомогу до правоохоронців.

Реклама

Газ у 142-й квартирі на дев‘ятому поверсі мали відключити також через велику заборгованість за спожите блакитне паливо. Не впускаючи ні сусідів з міліцією, ні газовиків, власниця і надалі хотіла користуватись газом, як кажуть, «на халяву». Але не так сталось, як гадалось.

У понеділок, на п’ятий день протистояння, приїхали представники «Закарпатгазу», за півгодини відрізали стояк, перевірили систему та запустили газ. Тож через п’ять днів на восьми поверхах газ є, а на дев’ятому, незважаючи на перешкоди, вчинені мешканцями 142-ї квартири, газом і не пахне. І так буде з кожним, хто створює аварійні ситуації, і боржниками, запевнили працівники «Закарпатгазу».

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно