Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Екстрасенси приїхали у Мукачево, аби допомогти жінці позбутися одержимості

Екстрасенси приїхали у Мукачево, аби допомогти жінці позбутися одержимості

Екстрасенси приїхали у Мукачево, аби допомогти жінці позбутися одержимості

Ясновидці провели неймовірно складне розслідування в Мукачеві. На їхніх плечах –  боротьба з могутньою містичною силою, яка постійно вселяється у матір трьох дітей. Підприємиці Оксані з Мукачева 41 рік. Жінка керує невеличким рестораном домашньої кухні "Веронія". Оксана має трьох дітей і навіть онука. Вона завжди була зразковою господинею і доброю матір’ю.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Екстрасенси приїхали на Закарпаття, щоб розкрити жорстоке вбивство жінки, в якому без причин зізнався її неповнолітній син

Однак останнім часом рідні не на жарт її бояться. Вона починає плакати, кричати і стає сама не своя. Темна сила не залишає тіло жінки ні на день. Родичі впевнені: нечиста намагається вбити її дітей її ж руками. За словами жінки, їй постійно хочеться або відрубати голову наймолодшому сину, або вирвати серце Богданчику.

Реклама
Екстрасенси приїхали у Мукачево, аби допомогти жінці позбутися одержимості – 01

Все почалося ще 11 років тому. Жінці стали чутися сторонні голоси. Вона втратила свідомість, а коли отямилася – кинулася по лікарнях. Думала, що втрачає глузд. Однак лікарі сказали, що мукачівка здорова. Тоді Оксана звернулася до церкви. Мати жінки каже, що вони з донькою вже об’їздили усі церкви та монастирі Закарпаття. Але священики розводять руками.

Реклама
Читайте також:
В область приїхали екстрасенси, щоб дізнатися причини трагічної аварії, яка забрала життя двох хлопців

10 років Оксана мучилася. Але цього року сталося таке, що змусило жінку звернутися до екстрасенсів. Бо саме вони – остання надія жінки позбутися одержимості. Кращі ясновидці країни Алена Курилова та Ольга Стогнушенко приїхали у Мукачево. Їх зустріла Оксана зі своїми батьками та донькою Олександрою Фелдій від першого шлюбу. Та як тільки екстрасенси наблизилися до жінки, їй одразу стало зле. Вона почала кричати не своїм голосом.

Екстрасенси приїхали у Мукачево, аби допомогти жінці позбутися одержимості – 02
Реклама

Ясновидиці спробували дізнатися, що ж за нечисть вселилася в жінку. Та раптово Олені Куриловій також стало погано. У неї відібрало голос. Але екстрасенси зрозуміли, що до біди мукачівки Оксани причетна жінка, пов’язана з церквою. А те, що вони згодом знайшли закопаним у дворі, лише підтвердило це. Все ж ясновидиці змогли дізнатися, хто ж накликав біду на Оксану і навіщо –дивіться у програмі "Слідство ведуть екстрасенси".

Нагадаємо, мукачівка з відчаю звернулася до ясновидців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно