Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Програма Erasmus+ відкриває чималі можливості для студентів УжНУ

Програма Erasmus+ відкриває чималі можливості для студентів УжНУ

Програма Erasmus+ відкриває чималі можливості для студентів УжНУ

Ужгородський національний університет разом з іншими навчальними закладам України розпочав міжнародний обмін студентів та викладачів у рамках програми Erasmus+ ще у 2014-му році. Європейський Союз надає стипендії та покриває витрати учасників на навчання і проживання. За кілька років програма стала надзвичайно популярною серед студентів УжНУ.

ВІДЕО ДНЯ

"Чому Erasmus+? Тому що це досвід, тому що це є підвищення мовної кваліфікації, тому що це гарна стипендійна підтримка. Тому що Erasmus+ дає можливість стажуватися, або навчатися студентам усіх спеціальностей і усіх освітніх рівнів", – зазначає начальник відділу міжнародних зв’язків УжНУ Оксана Свєженцева.

Валентина Тимко навчається на третьому курсі економічного факультету УжНУ. Бере активну участь у міжнародних освітніх програмах від вишу. Навчалася у Хорватському  політехнічному університеті, з яким у 2018-му УжНУ інтенсифікував співпрацю.

Реклама
Читайте також:
Історія про трьох студенток УжНУ, які зробили добру справу для університету

"Я брала участь у програмі академічної мобільності студентів Erasmus+. Ми їздили на семестрове навчання у політехнічний університет міста Пожега, Хорватія, – зазначає дівчина. – Безсумнівно, такі програми є цікавими і я думаю, що кожен студент УжНУ має бути зацікавлений у таких програмах, адже це наше майбутнє і завдяки таким програмам ми здобуваємо безцінний досвід, який згодом зможемо використати. Про програму я дізналася про знайомих. Потім подивилася на сторінці університету, на сайті університету".

Реклама

На сьогодні Ужгородський національний університет в рамках програми Erasmus+ співпрацює зі словацькими, польськими, чеськими, угорськими, литовськими, італійськими, хорватськими, румунськими вишами. Студентка Юлія Райчинець  навчається на кафедрі політології факультету суспільних наук. Програма Erasmus+ дозволила дівчині навчатися в університеті ім. Я.А. Коменського в Братиславі. Більше – у сюжеті.

Як раніше інформувало "PMG.ua", професор УжНУ представив унікальне відкриття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно