Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Лікарі обстежили "Плювачку" і заявили, що вона здорова

Лікарі обстежили "Плювачку" і заявили, що вона здорова

Нещодавно в обласному центрі помітили жінку на інвалідному візку, яка плює на перехожих. Раніше її постійно бачили в Мукачеві і назвали Вікторію "Плювачкою". В поле зору соцслужб Мукачева Вікторія потрапила наприкінці 2017 року. Саме тоді її помістили в Мукачівську ЦРЛ з травмою ноги. На той момент вона не була агресивною.

ВІДЕО ДНЯ
Лікарі обстежили "Плювачку" і заявили, що вона здорова – 01

Згодом жінку вмовили зняти гіпс, який вона навмисно носила впродовж півроку. Невдовзі "Плювачка" самовільно покинула медзаклад і в квітні 2018 знову з’явилася на вулицях міста над Латорицею. І вже тоді почала поводитися неадекватно: плювати на людей, лаятися, обливати перехожих сечею, кидати камінням. Соцпрацівники з’ясували, що сама жінка з Берегова і зв’язалися з її братом та мамою, яка наразі проживає в Австрії. Мати вже забирала Вікторію до себе.

Реклама
Читайте також:
Мукачівська "Плювачка" тероризує ужгородців. Містяни скаржаться на її поведінку

За згодою брата, як зазначають у соцслужбі, Вікторію відправили у Вільшани у психоневрологічний інтернат, але й там вона не затрималась. Вже з кілька місцяв жінку знову помітили у Мукачеві. Волонтери, працівники соцслужб разом із священиком шляхом чисельних переговорів і вмовлянь домовилися з матір’ю Плювачки, аби та її забрала до себе. Поки Вікторії виготовляли закордонний паспорт, її помістили в інфекційну лікарню. Жінці виділили окрему палату з душем. І от у день від’їзду, коли квитки до Австрії для Вікторії та супроводжуючої особи були придбані, жінка категорично відмовилася від поїздки. Тож зусилля мукачівців були марні.

Реклама
Лікарі обстежили "Плювачку" і заявили, що вона здорова – 02

Натомість психіатри в один голос кажуть, що Вікторія – не їх пацієнт. Адже психічних відхилень у жінки нема. А вже цієї весни "Плювачка" з’явилася в Ужгороді. Її поведінка не змінилася й ужгородці відчули це на собі. Докладніше – у сюжеті "21 каналу".

Реклама

Нагадаємо, найчастіше "Плювачку" бачили у центрі Мукачева.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно