Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Багато загиблих та травмованих: трагедії, які сколихнули Закарпаття цього тижня

Багато загиблих та травмованих: трагедії, які сколихнули Закарпаття цього тижня

Багато загиблих та травмованих: трагедії, які сколихнули Закарпаття цього тижня

Цього тижня Закарпаття облетіли сумні новини. За ці кілька днів дні в області трапилося надто багато трагічних випадків, які забрали або скалічили людям життя. Було чимало ДТП, серед яких, на жаль, є фатальні, і нещасні випадки, і навіть самогубство.

ВІДЕО ДНЯ

У понеділок, 6 травня, в краї сталися одразу три ДТП. У Підвиноградові внаслідок аварії постраждало 2 людей, в Чинадієві – троє, серед яких і маленька дитина. А в Ключарках зіткнулися два авто. Наступного дня водій одного з них від отриманих травм помер у лікарні.

Багато загиблих та травмованих: трагедії, які сколихнули Закарпаття цього тижня – 01
Реклама

6 травня також сталася ДТП у Львівській області. Там у жахливу аварію потрапив поліцейський із Закарпаття. Після зіткнення з іншою автівкою, машина поліецейського злетіла в обрив, збивши перед цим пішохода.

Багато загиблих та травмованих: трагедії, які сколихнули Закарпаття цього тижня – 02
Реклама

У вівторок, 7 травня, закарпатці дізналися про нещасний випадок, який стався напередодні. Поїзд "Сянки-Мукачево" відрізав ногу чоловіку у Великоберезнянському районі. Йому ампутували кінцівку.

Схожий випадок, але, на жаль, із летальним наслідком, трапився із закарпатцем у Вінницькій області. Чоловік намагався наздогнати потяг, на який він спізнився. Рухаючись по колії, через деякий час закарпатець потрапив під колеса пасажирського потягу сполученням "Київ-Хмельницький", який їхав позаду нього. Він загинув на місці події.

Крім того, 7 травня під час пожежі у будинку згоріла живцем літня жінка. Її тіло знайшли на згарищі рятувальники.

Реклама

У середу, 8 травня, в Мукачеві домашній собака накинувся на господаря та пошматував йому ногу. Побачене шокувало навіть лікарів: від стопи і до коліна залишилась тільки кістка.

Багато загиблих та травмованих: трагедії, які сколихнули Закарпаття цього тижня – 03

9 травня, у четвер, Закарпаття облетіла шокуюча новина про те, що на Рахівщині раптово помер 25-річний хлопець. Сталося це на очах у його друга. Згодом стали відомі подробиці цієї трагедії.

А вчора, 10 травня, закарпатці дізналися про моторошний випадок, який стався на Ужгородщині. Там 17-річний хлопець скоїв страшне самогубство.

Сьогодні ж, 11 травня, сталася ще одна трагедія. Цього разу у Свалявському районі. В одному із сіл вночі загинув 20-річний хлопець. Його тіло знайшли близько 00:55.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно