Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Небайдужі закарпатці зібрали гроші для маленької дівчинки, яка потребувала допомоги

Небайдужі закарпатці зібрали гроші для маленької дівчинки, яка потребувала допомоги

Небайдужі закарпатці зібрали гроші для маленької дівчинки, яка потребувала допомоги

Нещодавно інтернет-видання "PMG.ua" писало про маленьку дівчинку Софійку Борович з Ужгорода. У 2-річної дитини двобічна нейросенсорна глухота. Простіше кажучи, Софійка нічого не чує. 

ВІДЕО ДНЯ

А отже не зможе навчитися говорити. Єдина можливість для дитини жити повноцінним життям – кохлеарний імплант, який шляхом оперативного втручання ставлять всередину вушка. Батьки дівчинки звернулися до небайдужих із проханням допомогти зібрати кошти. Адже один імплант коштує 25 тисяч євро. Для звичайної родини це була непідйомна сума.

У ЗМІ та в соцмережах поширювали інформацію про збір коштів для маленької ужгородки. І от 5 серпня мама Софійки Оксана Борович повідомила радісну новину – збір коштів закрито, бо необхідну суму вже зібрали.

Реклама
Читайте також:
У сім’ї закарпатської заробітчанки сталася страшна біда. Жінка благає про допомогу

"Дорогі друзі, рідні та знайомі, у нас чудова, просто неймовірна новина! Завдяки всім небайдужим ми закриваємо збір! За фантастично малий проміжок часу нам вдалося зібрати необхідну суму! Я досі не можу повірити, що так багато людей прийшли на допомогу нашій Софійці! Ми б хотіли подякувати всім і кожному окремо, але це неможливо: великої частини імен ми не знаємо. Тому дякуємо від усього серця тут і надіємось, що кожен наш благодійник побачить цей пост. Дякуємо за Вашу підтримку, за кожну гривню, євро та долар! Дякуємо групі порядних людей, які пожертвували майже половину необхідної суми і значно наблизили нас до мети! Молимося за всіх Вас та Ваші родини. Міцного Вам здоров’я! Щасливої долі!", – написала ужгородка Оксана.

Реклама
Небайдужі закарпатці зібрали гроші для маленької дівчинки, яка потребувала допомоги – 01
Читайте також:
У маленького хлопчика із Закарпаття знайшли страшну недугу. Рідні благають про допомогу

Як зазначила жінка, зовсім скоро Софійці поставлять кохлеарний імплант і вона зможе чути. "Ми вже домовляємось з клінікою в Турції. Як тільки операція буде проведена, я поділюсь радісними новинами (щиро вірю і надіюсь, що новини будуть тільки хороші!). Кожна гривня, яка буде отримана нами з цієї хвилини буде передана благодійному фонду Caritas Uzhgorod – єдиному фонду, який нам не відмовив, та хворим діткам, для яких там збирають гроші", – підсумувала мама Софійки.

Реклама

Нагадаємо, життя молодої мукачівки опинилося під загрозою. Рідні жінки благають про допомогу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно