Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Василь Петьовка, керівництво Тячівщини та голова ОДА обговорили питання району

Василь Петьовка, керівництво Тячівщини та голова ОДА обговорили питання району

Василь Петьовка, керівництво Тячівщини та голова ОДА обговорили питання району
ВІДЕО ДНЯ

8 листопада в камінному залі облдержадміністрації відбулася зустріч голови ОДА Ігоря Бондаренка з народним депутатом Верховної Ради України Василем Петьовкою, обласним обранцем Петром Голубкою, в.о. головою Тячівської РДА Михайлом Полажинцем, головою Тячівської райради Іваном Фабрицієм та депутатським корпусом районної ради.

Народний депутат Василь Петьовка зазначив: «Сьогодні, разом з обласними та районними депутатами від Тячівського району, взяв участь у робочій зустрічі з головою Закарпатської ОДА Ігорем  Бондаренко. Я радий, що вибори до ВРУ вже позаду, а відтак, переконаний, що незалежно від того, хто кого підтримував, сьогодні ми всі повинні об’єднатися довкола невирішених проблем нашого округу!  Одним з найважливіших питань у ході зустрічі стало впровадження адміністративної реформи в частині укрупнення районів. Рахівський та Тячівський райони мають певну специфіку. Так, найбільший в області Рахівський район розташований у високогір’ї Карпат, а 87,5 % населених пунктів мають статус «гірський». 

Реклама
Читайте також:
Нардеп Василь Петьовка звернувся до Міністра фінансів через штучне блокування коштів

Згідно з законодавством, районний центр не повинен знаходитися на відстані більшій, ніж 60 км, від найвіддаленішого населеного пункту району. Дистанція від верхніх кущів Рахівщини до м. Тячів складає понад 110 км, поїздка у два боки - це понад 200 км!

Реклама

Також, враховуючи культурно-етнічні, соціальні чинники та доступність адмінпослуг, вважаємо за доцільне зберегти ці райони як окремі адміністративні одиниці. Хороша новина - керівництво Закарпатської ОДА підтримує нас у цьому!»

Розглядали і перспективи ремонту доріг обласного значення в межах 72 округу. Обговорювалася можливість завершення ремонтів в смт Усть-Чорна та с. Красна ще цьогоріч.

Читайте також:
Закарпаття на межі екологічної катастрофи. Нардепи Василь Петьовка, Валерій Лунченко та Роберт Горват вимагають термінових дій
Реклама

Окремим блоком виносилося питання ремонту мостів у смт. Буштино та смт. Тересва. Ігор Бондаренко запевнив, що у разі сприятливих погодніх умов, окремі роботи будуть проведені ще до кінця року.

«Я дуже радий, що нам вдалося дійти до порозуміння з керівництвом ОДА щодо кожного з піднятих питань. Щиро дякую за співпрацю!», – зазначив нардеп.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно