Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Силовики провели масштабні обшуки на Закарпатті: усі подробиці

Силовики провели масштабні обшуки на Закарпатті: усі подробиці

Силовики провели масштабні обшуки на Закарпатті: усі подробиці
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 28 листопада, на Закарпатті працівники слідчого управління, оперативники Управління карного розшуку, спільно з бійцями КОРДу Закарпатської та Львівської областей, з працівниками Департаменту кіберполіції та працівниками СБУ, під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області провели ряд обшуків за місцями проживання фігурантів кримінального провадження у справі щодо хуліганства, вчиненого із застосуванням зброї (ч.4 ст.296 Кримінального  кодексу України).

Процесуальні дії, як зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області, відбувались у містах Мукачево та Ужгород, а також Тячівському і Хустському районах.

Реклама
Читайте також:
Депутат організував наркобанду. Наркотики постачали і на Закарпаття

В ході обшуків поліцейські вилучили пістолети, мисливський карабін, рушницю, набої різного калібру, телескопічний кийок, балаклави, камуфляжний одяг, мобільні телефони, які чоловіки, ймовірно, використовували для перемовин, та  автомобілі марок «Lexus», «Mercedes-Benz Gelandwagen», «BMW», «Toyota».

Реклама

Разом із тим, за місцем проживання 41-річного мукачівця поліцейські виявили два поліетиленові пакети з кристалічною речовиною, ймовірно, наркотичною. У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбачені ч.1 ст.309 (Незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Вилучене скеровано на експертизу. За вказаними фактами у поліції проводять перевірку, з’ясовують підстави зберігання зброї та причетність закарпатців до вчинення кримінальних  правопорушень на території області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно